Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εισροή υδάτων στο "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ"

Χθες το απόγευμα, η Λιμενική Αρχή Αντιπάρου ενημερώθηκε, για περιστατικό εισροής υδάτων στο σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν. Σύρου 874 στη ...

Εισροή υδάτων στο "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ"Χθες το απόγευμα, η Λιμενική Αρχή Αντιπάρου ενημερώθηκε, για περιστατικό εισροής υδάτων στο σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν. Σύρου 874 στη θαλάσσια περιοχή «ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ», με δύο επιβαίνοντες.

Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος τα σκάφη «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» Ν. Πάρου 70, «ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΙ» Ν. Λαυρίου 805 καθώς και το «ΣΑΡΓΟΣ Ι» Ν. Πάρου 230 το οποίο και εντόπισε το προσαραγμένο σκάφος.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» και οδηγήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αγίου Γεωργίου Αντιπάρου με τη συνοδεία του πλωτού περιπολικού.

Από το Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύθηκε ο απόπλους του «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» μέχρι αποκατάστασης των ζημιών και επιθεώρησής του προς διαπίστωση διατήρησης της αξιοπλοΐας του.


<<πηγη>>