Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

«7 τραγούδια θα σου πω» για ένα ακόμα βράδυ στην Τήνο

Ένα ακόμα μουσικό βραδύ έγινε με επιτυχία  στην Τήνο στο Salva's Cafe . H μ ουσικοθεατρική παράσταση " 7 τραγούδια θα σου πω&...

Ένα ακόμα μουσικό βραδύ έγινε με επιτυχία  στην Τήνο στο Salva's Cafe . H μουσικοθεατρική παράσταση " 7 τραγούδια θα σου πω" πού είναι ένα  ονειρικό ταξίδι στη χρυσή δεκαετία του 60  ταξίδεψε όσους πήγαν να την παρακολουθήσουν.

Μια ολόκληρη εποχή ξαναντωνεύει επί σκηνής με αγαπημένα τραγούδια ,υπέροχα χορευτικά αλλά και χιουμοριστικά σκετς ,από τις αξέχαστες αλλά πάντα διαχρονικές ταινίες του παλιού λαμπερού ελληνικού κινηματογράφου που σίγουρα θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και θα μας μεταφέρει σε μια εποχή γεμάτη χρώματα ,αρώματα εικόνες αλλά και υπέροχες μελωδίες.

Ο 
Μάκης Δελαπόρτας, η Ζέτα Δούκα, η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Παναγιώτης Πετράκης βρίσκονται πίσω από αυτό το κινηματογραφικό μουσικό αφιέρωμα υποκλινόμενοι στους μύθους της μεγάλης οθόνης που με το ταλέντο και τις ερμηνείες τους έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική ποπ κουλτούρα, συντροφεύοντας σε δύσκολα χρόνια έναν ολόκληρο λαό.

Θα ακολουθήσουν Video και Φώτο από την εκδήλωση .

Επιμέλεια 
Βαγγέλης Ζαλώνης