Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Προβλήματα από τον άνεμο στα λιμάνια της Αμοργού

Επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή κρίθηκε από τον Πλοίαρχο του επιβατικό/οχηματαγωγού πλ...

Επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή κρίθηκε από τον Πλοίαρχο του επιβατικό/οχηματαγωγού πλοίου «Άρτεμις» η προσέγγιση του εν λόγω πλοίου στο λιμένα Αιγιάλης.

Αποτέλεσμα ήταν η συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολόγιού του για το λιμάνι των Καταπόλων.

Στο λιμάνι της Αιγιάλης, ανέμεναν προς επιβίβαση 40 επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο λιμένα Καταπόλων από όπου και επιβιβάστηκαν, ενώ στο πλοίο επέβαιναν εξήντα τέσσερις 64 επιβάτες προς αποβίβαση, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο λιμέναΚαταπόλων.

Στο μεταξύ, η Λιμενική Αρχή Αμοργού, ενημερώθηκε, από τον Πλοίαρχο του επιβατικού/καταμαράν «Σούπερ Τζετ», ότι η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Καταπόλων ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και θα συνέχιζε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για λιμένα Κουφονησίου.

Στο λιμένα Καταπόλων, ανέμεναν προς επιβίβαση 116 επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με το «Άρτεμις», ενώ στο πλοίο επέβαιναν 132 επιβάτες προς αποβίβαση, οι οποίοι πρόκειται να μεταφερθούν με το επιβατικό/οχηματαγωγό «Εξπρές Σκοπελίτης».

<<naxosnow>>