Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Τήνος που θέλουμε

Αγαπητέ συνδημότη και φίλε της Τήνου, το ερωτηματολόγιο που έχεις στα χέρια σου, έρχεται μετά την πρόταση, που ενέκρινε το Δημοτικό Συ...

Αγαπητέ συνδημότη και φίλε της Τήνου, το ερωτηματολόγιο που έχεις στα χέρια σου, έρχεται μετά την πρόταση, που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, του σχεδίου για το Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα του Δήμου μας για τα έτη 2012-2014. Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο ,  με σκοπό την προσεκτική και προγραμματισμένη ανάπτυξη του τόπου μας .  Αν είσαι δημότης, φίλος της Τήνου, εκπρόσωπος φορέα της περιοχής μας, πες μας τη γνώμη σου όσον αφορά :

- τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή σου  και τις δράσεις που πιστεύεις ότι μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.
- τις απόψεις σου για την προτεινόμενη Στρατηγική και τους Άξονες Προτεραιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος έως και το 2014, που θέτει, κατ’ αρχήν, σε δημόσια διαβούλευση η Δημοτική Αρχή.

Για να έχει αυτή η προσπάθεια επιτυχία, είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική η  συμβολή σου 

Βοήθησε κι εσύ να φτιάξουμε την Τήνο που όλοι θέλουμε


«Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ να καταστεί ένας πόλος βιώσιμης ενδογενούς ανάπτυξης , ποιοτικός τόπος κατοικίας και εργασίας, με ήπιες μορφές οικονομικής δραστηριότητας και σεβασμό στο ιδιαίτερό του φυσικό περιβάλλον, διακριτή πολιτιστική ταυτότητα, σύγχρονες δομές και υποδομές εξυπηρέτησης των κατοίκων και των επισκεπτών  του.»

         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ
 
Δείτε και κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο
pdf ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠ 2012.pdf - ( 986.1 KB)