Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Super Bala | Mini Soccer Πρωταθλητές οι " Άμπαλοι " |

Άμπαλοι - Φανάρ Μπαχτσέ 5-4 Άμπαλοι - Φανάρ Μπαχτσέ 5-4 Ίσως το καλύτερο παιχνίδια όπως προβλέπεται για έναν τελικό 5χ5 οι ομάδες ...

Άμπαλοι - Φανάρ Μπαχτσέ 5-4
Άμπαλοι - Φανάρ Μπαχτσέ 5-4
Ίσως το καλύτερο παιχνίδια όπως προβλέπεται για έναν τελικό 5χ5 οι ομάδες ήταν στην ώρα τους και ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με συνεχόμενες και δυνατές επιθέσεις και γρήγορες αντεπιθέσεις. Το σκορ άνοιξε με σουτ του Ζαλώνη Γιάννη που κόντραρε πάνω στον Ξενόπουλο Νίκο που αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
 
Όμως η απάντηση ήρθε γρήγορα μετά από 2-3 χαμένες φάσεις ο Λειβαδάρης Γιάννης με έξοχο σουτ έφερε το παιχνίδι στο 1-1. Όμως με ένα γκόλ του Φώσκολου Γιάννη και ένα του και ένα του Δελλατόλα Άγγελου το ματς πήρε μια σημαντική διαφορά και έτσι τελείωσε το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Άμπαλων μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο όπου με προσωπικό γκολ του Ζαλώνη Γιάννη να κάνει το 3-2 και να μειώνει το σκορ για τους Άμπαλους. Και οι δυο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις όμως οι Άμπαλοι στάθηκαν πιο τυχεροι με τον Ξενόπουλο να φέρνει το παιχνίδι στην ισοπαλία ύστερα από σπουδαία ενέργεια.

Το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο όμως μια αντεπίθεση έφερε το γκολ στον Βιδάλη Φραγκίσκο και την ομάδα του να κάνει το 4-3 υπές των Άμπαλων. Το 5-3 έγινε με γκολ ήταν του Δαρμή ύστερα από έξοχη πάσα συμπαίκτη του , η αντεπίθεση της Φανάρ και το 5-4 ήρθε με ένα ωραίο χτύπημα πέναλτι του Φώσκολου. Το τελευταίο λεπτό με το σκορ να είναι πάντα στο 5-4 , η ομάδα της Φανάρ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι αλλά αυτή την φορά το σουτ του Φώσκολου βρήκε το δοκάρι και έτσι τελείωσε  ο Τελικός.Αξίζει να σημειωθούν οι τρομερές εμφανίσεις και των 2 γκολκίπερ Σιώτο Σταύρο(Άμπαλοι) και Ζαλώνη Νίκο (Φανάρ Μπαχτσέ) αλλά και στις αμυντικές γραμμές Ζαλώνη Γιάννη (Άμπαλοι) και Λειβαδάρη Πέτρο (Φαναρ Μπαχτσέ). 




Επιμέλεια
Εξιλζές Γιάννης