Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Χαρά & Συγκίνηση στα εγκαίνια του 3ου Δημοτικού Σχολείου & Nηπιαγωγείου

Σήμερα 23/9/2012, στις 12:30,  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος "που στεγάζει" πλέον το 3ο Δ...

Σήμερα 23/9/2012, στις 12:30,  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος "που στεγάζει" πλέον το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Τήνου, στο Πασσακρωτήρι.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου - Τήνου κ.κ. Δωρόθεος, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου καθολικών Τήνου - Νάξου π. Μάρκος Φώσκολος , αντιδήμαρχοι , δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι , ο περιφερειακός σύμβουλος Βίλλας Ματθαίος , Αντιπρόεδρος και μέλη του ΠΙΙΕΤ , Προϊστάμενος  Πυροσβεστικού Σώματος Τήνου , O Λιμενάρχης, o Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος, ο πρώην έπαρχος και άλλα και πρώην στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων συνταξιούχοι  εκπαιδευτικοί εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Τήνου Γονείς , και πολλοί δημότες  

Xαρετισμό για τα εγκαίνια   των σχολικών μονάδων
έκαναν οι: O Μητροπολίτης Σύρου & Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄ , o Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Δήμαρχος , η Σχολική Σύμβουλος Κυκλάδων, η Διευθύντρια Α΄θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Βλαστάρη ,η Προισταμένη 3ου Νηπιαγωγείου κ. Φραγκίσκα Ρουγγέρη ,Διευθύντρια 3ου Δημοτικου κ. Πόπη Διασκούφη .

Τέλος οι δασκαλοι και οι μικροί μαθητές είχαν ετοιμάσει και ένα μικρό δρώμενο για να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν στο να αποκτήσουν ένα νεο σύγχονο σχολειο, ενω στην συνέχεια ακολούθησε ενα μικρό κέρασμα απο  τη σχολικη επιτροπή α' βάθμιας εκπαίδευσης του δημου τηνου.

Το έργο που εγκαινιάστηκε σήμερα , πραγματοποιήθηκαν με δαπάνες του Δήμου, με την πολύτιμη βοήθεια και του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, που παραχώρησε το κτιριακό του συγκρότημα για το σκοπό αυτό αλλά και ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας, αποδεικνύοντας άλλη μια φορά την διαχρονική προσφορά του στην εκπαίδευση της νεολαίας μας. 


Ακολουθούν φωτογραφίες από τα εγκαίνια