Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνεχείς καταγγελίες για την κακή ποιότητα του νερού σε πολλές περιοχές της Σύρου

Ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες των πολιτών που αφορούν στο... θαλασσινό νερό που διοχετεύεται στις κατοικίες τους και το οποίο όμω...

Ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες των πολιτών που αφορούν στο... θαλασσινό νερό που διοχετεύεται στις κατοικίες τους και το οποίο όμως όπως είναι εύλογο, αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν για τις καθημερινές τους απαραίτητες ανάγκες και εργασίες. Μετά από το πρόβλημα που ανέδειξε η “Κοινή Γνώμη” για το νερό στη Φάμπρικα μέσα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής, έρχονται να προστεθούν νέες “μαρτυρίες” για το μείζον πρόβλημα από πολίτες στις περιοχές της Βάρης, των Χρούσσων και των Ταλάντων.


“Το νερό είναι βρώμικο και έχει σκουριά” αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα η επώνυμη δήλωση του π. Αλέξανδρου Σταματίου σχετικά με την κακή ποιότητα του νερού, η οποία προκάλεσε πρόβλημα στο δέρμα εγκύου γυναίκας, προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία. Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΣ, Γιώργος Βακόνδιος, που μίλησε στην εφημερίδα σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, εξήγησε πως αν και είναι γνώστης του θέματος, ωστόσο με βεβαιότητα μπορεί να ισχυριστεί πως “Το νερό δεν είναι επιβλαβές και δεν τίθεται κανένα θέμα μόλυνσης”. Ταυτόχρονα, έκανε λόγο για την περιορισμένη οικονομική δυνατότητα της υπηρεσίας να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, με αποτέλεσμα αυτό να παρουσιάζεται συχνά στο προσκήνιο.

Απόσπασμα απο Κοινή Γνώμη