Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Γλέντι στο ΚΑΠΗ με δραστήριους Συνταξιούχους

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση του ΚΑΠΗ Δήμου Τήνου, (Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου) γλέντι σ...

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση του ΚΑΠΗ Δήμου Τήνου, (Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου) γλέντι στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο πλαίσιο δραστηριοτήτων για την Παγκόσμια ημέρα Ηλικιωμένων, με συμμετοχή μελών του και φίλων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τήνου, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Δημοτικού Νομικού Προσώπου. Το μέλος του Δ.Σ. κ. Γαρυφαλλιά Πλυτά χαιρέτησε και ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τη δράση και το πρόγραμμα του ΚΑΠΗ Δήμου Τήνου. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Τήνου κ. Π. Κροντηράς. Η βραδιά πέρασε ευχάριστα με την ώριμη 3η ηλικία να χαίρεται με την καλή παρέα.

Με την ευκαιρία αυτή αναφέρουμε τα μέλη του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου. Είναι οι έξης: Αντώνιος Ορφανός Πρόεδρος, Αλέξανδρος Μέγκουλας Αντιπρόεδρος, Στέφανος Λαγουρός, Φραγκίσκος Αμοιραλής, Γρηγόρης Κανακάρης, Εμμανουήλ Λούβαρης, Γαρυφαλλιά Πλυτά, Γεώργιος Κρητικός, Ελένη Πολυκανδρίτη, Παναγιώτα Βαρβέρη, Μαρία Δελατόλα, Τριάδα Ζέρβα, Αικατερίνη Βογιατζή, Ευγενία Αλοιμόνου, Κων/νος Βιδάλης.