Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σημερινές Εκδηλώσεις στην Τήνο στο πλαίσιο του Εορτασμού Επετείου 28ης Οκτωβρίου

  Σήμερα Θα γίνει Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου και ώρα 18:30 ...

 Σήμερα Θα γίνει Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου και ώρα 18:30 μμ . Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς. Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Στέφανος Λαγουρός και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μηνάς Άσπρος. Την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου θα εκπροσωπήσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ματθαίος Βίλλας.



Επίσης στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥ θα γίνει στις 18:00μμ ώρα Δοξολογία στον Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος και θα ακολουθησει στις 18:30 μμ Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς. Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κος Αντώνιος Βιδάλης, κος Νικηφόρος Δελασούδας και κος Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κος Γεώργιος Φιλιππούσης. Την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου θα εκπροσωπήσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ματθαίος Βίλλας.