Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δυνατότητες Απασχόλησης και Βιώσιμης Τοπικής Ανάπτυξης

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Αναπτυξιακή της εταιρεία, «Ενεργειακή Α.Ε.», σε συνεργασία με τον Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων...


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Αναπτυξιακή της εταιρεία, «Ενεργειακή Α.Ε.», σε συνεργασία με τον Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, κ. Νίκο Χρυσόγελο, το Δήμο Κω και την «ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ» διοργανώνουν την Παρασκευή , 02 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 9:00-15:00 ημερίδα με τίτλο «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις: Δυνατότητες Απασχόλησης Και Βιώσιμης Τοπικής Ανάπτυξης». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αίθουσα Συνεδρίων του Ξενοδοχείου Atrium Platinum (Ιξιά, Ρόδος, τηλ: 2241044901).
Κεντρικός στόχος την ημερίδας είναι η ο εμπλουτισμός με την ευρωπαϊκή εμπειρία και η ενίσχυση των προσπαθειών για τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε δραστηριότητες του τρίτου τομέα, του επονομαζόμενου τομέα της κοινωνικής οικονομίας, που θα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική συνοχή.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση στην οποία θα τοποθετηθούν εισηγητές από το εξωτερικό, υπηρεσιακά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων με  αξιόλογη εμπειρία στον τομέα  της κοινωνικής οικονομίας. Θα παρουσιασθεί το θεσμικό πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας, η συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη,  εμπειρίες φορέων και καλές πρακτικές κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων.Πρόκειται για μια προσπάθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να προωθήσει την Τοπική Ανάπτυξη και την Απασχόληση, μέσα από νέους τομείς δραστηριοτήτων ιδιαίτερα ελπιδοφόρους για το μέλλον του τόπου μας.
 Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση στην Ημερίδα και το αντίστοιχο Πρόγραμμα.
Θα είναι χαρά μας, η παρουσία σας στην εκδήλωση!
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στη διεύθυνση: info@exelixis.net.gr με θέμα : Συμμετοχή στην Ημερίδα. 
Πληροφορίες: κα Ελευθερία Νικηταρά, «Ενεργειακή Α.Ε.», τηλ: 2241360617.