Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κατάληψη στην Δ.Ο.Υ Τήνου

Στην Δ.Ο.Υ Τήνου σήμερα το πρωί όπου η κατάληψη συνεχίζετε από χτες 29.10.2012 και θα συνεχιστεί ως και τις 31.10.2012 παράλληλα ...



Στην Δ.Ο.Υ Τήνου σήμερα το πρωί όπου η κατάληψη συνεχίζετε από χτες 29.10.2012 και θα συνεχιστεί ως και τις 31.10.2012 παράλληλα με την απεργία των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ  πολλών περιοχών της χώρας αντιδρώντας στο κλείσιμο των υπηρεσιών τους .
Τα THNIA NEWS ήταν εκεί σήμερα το πρωί προσπαθώντας να καταγράψουν , να αποτυπώσουν και να σας μεταφέρουν το κλήμα που επικρατεί.
Σε συζήτηση που είχαμε με τους εργαζόμενους επικρατεί αγωνιστική διάθεση και εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους κινητοποίηση ως πολίτες και κάτοικοι του νησιού μας αρνούμενοι να συμμετάσχουμε με την απουσία μας σε όποιο νέο και καταστροφικό μετρό για τον τόπο μας .
Το μήνυμα και η πρόσκληση είναι απλή και ξεκάθαρη προς όλους τους επηχηριματιες , φορείς , εργαζόμενους και όλους τους κατοίκους του τόπου μας , προσπαθούμε για την μη κατάργηση των εφοριών στα νησιά μας , σκεφτείτε μόνο την διαδικασία και τα έξοδα κάθε πολίτη που για οποιαδήποτε υπόθεση του θα είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει ως την Σύρο , να χάσει το μεροκάματο του , την μέρα του υποχρεωμένος να ξοδέψει χρόνο και χρήμα .Ας σκεφτούμε τις οικογένειες που υποχρεώνονται να φύγουν απ το νησί και πως μεταφράζετε αυτό για τον τόπο .Ζητάμε να ισχύσει η νησιωτηκοτητα όπως προβλέπει το ίδιο το σύνταγμα και η προστασία και εξυπηρέτηση των κατοίκων τους .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!Ας αφήσουμε την λογική του ε και τι εγινε,την λογική και την ιδέα πως ότι είναι να γίνει θα γίνει απεργήσω δεν απεργήσω η πως τίποτα δεν μπορούμε να καταφερουμε.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως !!

Τα  ΤΗΝΙΑ ΝΕWS θα προσπαθούν καθημερινά να σας μεταφέρουν το κλήμα από όλες τις κινητοποιήσεις στο νησί μας , πάντα δίπλα σε εργαζόμενους και πολίτες .