Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Τύπου των Δ.Ο.Υ για την κατάργηση τους

Με αφορμή την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. στη νησιωτική Ελλάδα, μεγάλη αντιπροσωπεία δημάρχων και φορέων θα μεταβεί στην Αθήνα στις 31/10 ...


Με αφορμή την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. στη νησιωτική Ελλάδα, μεγάλη αντιπροσωπεία δημάρχων και φορέων θα μεταβεί στην Αθήνα στις 31/10 και 01/11, με σκοπό να εκθέσει συνολικά τα προβλήματα, που προκαλεί η ακολουθούμενη από την κυβέρνηση πολιτική, η οποία, όχι απλά δεν στηρίζει τη νησιωτικότητα, αλλά απομειώνει σταθερά την ποιότητα ζωής των νησιωτών, αποσύρει την παρουσία της κεντρικής κυβέρνησης από τη νησιωτική Ελλάδα, απογυμνώνει τις κοινωνικές παροχές, μειώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους τομείς υγείας και παιδείας και μας οδηγεί στην εξαθλίωση.

Την Τετάρτη 31/10/2012 και ώρα 17.30 μ.μ. η αντιπροσωπεία πρόκειται να συναντηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα και τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση.
Την ίδια μέρα στις 19.30 μ.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση με την Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.


Την Πέμπτη 01/11/2012 και ώρα 11.00π.μ. η αντιπροσωπεία των νησιωτικών δήμων σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ., σας καλεί στα γραφεία της Ο.Τ.Ο.Ε. (Βησσαρίωνος 9, 4ος όροφος), όπου θα δοθεί σχετική συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε.

Τις ίδιες ημέρες θα γίνει συνάντηση με τα πολιτικά κόμματα στη Βουλή και τους βουλευτές των νησιωτικών περιοχών.