Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΕ Στενής νίκησε 3-1 τον ΑΟ Σύρου

Στο γήπεδο της Α.Ε Στενής παρουσία 150 φιλάθλων διεξήχθη το ντέρμπυ της αγωνιστικής μεταξύ της τοπικής Στενής και του Α.Ο Σύρου,ο οπο...


Στο γήπεδο της Α.Ε Στενής παρουσία 150 φιλάθλων διεξήχθη το ντέρμπυ της αγωνιστικής μεταξύ της τοπικής Στενής και του Α.Ο Σύρου,ο οποίος προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί του Α.Ο Μυκόνου στη Σύρο με 1-0.

   Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς με την Στενή να απειλεί πρώτη,μετά από απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φώσκολου το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Α.Ο Σύρου.Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σουτ του Πρίντεζη το οποίο πέρασε άουτ.

   Κιενώ το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο,ο Φώσκολος με μία εκπληκτκή εκτέλεση φάουλ στο 24ο λεπτό άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

   Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς μετά από 4 λεπτά,μετά από εκτέλεση κόρνερ,ο Πρίντεζης ισοφάρισε με κεφαλιά καθώς ήταν αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή.

   Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη φάση και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη φάση,μετουσιώθηκε σε γκολ καθώς μετά από αντεπίθεση της Στενής,ο Δελλατόλας τροφοδότησε τον Ζαλώνη Ι. ο οποίος με άριστο κοντρόλ με το δεξί και αστραπιαίο τελείωμα με το αριστερό,έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 64ο λεπτό.

   Ο Α.Ο Σύρου βγήκε μπροστά για την ισοφάριση με αποτέλεσμα οι αντεπιθέσεις της Στενής να είναι φαρμακερές.Σε μία από αυτές στο 74ο λεπτό ο Δελλατόλας με παράλληλη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ζαλώνη Ι.,ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 3-1.
Στη συνέχεια ο Α.Ο Σύρου ουσιαστικά δεν απείλησε,η Στενή κράτησε μακριά από τα καρέ της τον αντίπαλο και έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη που την βάζει στο κόλπο της ανόδου,παρόλο που ο στόχος της δεν είναι η άνοδος.

Καλή η διαιτησία των Σουλτάνη,Γρυπάρη,Δεληγιάννη.

Α.Ε ΣΤΕΝΗΣ : ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν,ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ,ΖΑΛΩΝΗΣ Ν(ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ Ν 60'),ΖΑΛΩΝΗΣ Μ,ΖΑΛΩΝΗΣ Μ,ΖΑΛΩΝΗΣ Γ,ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι,ΦΩΣΚΟΛΟΣ Σ,ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ Μ(ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α),ΖΑΛΩΝΗΣ Ι,ΔΕΣΥΠΡΗΣ Δ(ΤΖΕΣ Γ)

Α.Ο ΣΥΡΟΥ : ΚΡΗΤΙΚΟΣ Λ,ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ Σ,ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Ν,(ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Α),ΣΟΥΡΛΑΣ Χ(ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α),ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ Ξ,ΧΑΒΔΟΥΛΑΣ Θ,ΠΑΠΙΤΣΗΣ Γ,ΤΖΩΡΤΖΗΣ Ι,ΑΜΠΤΟΥΛ Ρ,ΑΜΙΡ Μ(ΜΑΡΑΓΚΟΣ Δ),ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Λ.

ΖΑΛΩΝΗΣ Ι - ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Ι.(SportCyclades)