Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου : Η ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων και χοιροειδών αποτελεί υποχρέωση του κάθε κτηνοτρόφου

Ενημερώνουμε όλους τους κατόχους αιγοπροβάτων και χοιροειδών ότι η ετήσια απογραφή αποτελεί υποχρέωση του κάθε κτηνοτρόφου. Ο κάτοχ...


Ενημερώνουμε όλους τους κατόχους αιγοπροβάτων και χοιροειδών ότι η ετήσια απογραφή αποτελεί υποχρέωση του κάθε κτηνοτρόφου.

Ο κάτοχος αιγοπροβάτων διενεργεί απογραφή του ζωικού κεφαλαίου στην εκμετάλλευσή του υποχρεωτικά, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, στο διάστημα των μηνών Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου κάθε έτους. Μετά από κάθε απογραφή και εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη διενέργειά της, που πάντως δεν ξεπερνά την 15η Δεκεμβρίου κάθε έτους, ο κάτοχος οφείλει να διαβιβάσει τα καταχωρημένα στοιχεία της απογραφής στην αρμόδια τοπική Κτηνιατρική αρχή της Περιφέρειας για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων.

Ο κάτοχος χοιροειδών διενεργεί απογραφή του ζωικού κεφαλαίου στην εκμετάλλευσή του υποχρεωτικά, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, στο διάστημα του μηνός Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Μετά από κάθε απογραφή και εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη διενέργειά της, που πάντως δεν ξεπερνά την 31η Ιανουαρίου κάθε έτους, ο κάτοχος οφείλει να διαβιβάσει τα καταχωρημένα στοιχεία της απογραφής στην αρμόδια τοπική Κτηνιατρική αρχή της Περιφέρειας για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων.


Πληροφορίες επί του θέματος δίνονται από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.