Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η περιπέτεια μιας εγκυμονούσας από την Τήνο και η σωτήρια παρουσία του Ναυαγοσωστικού σκάφους της Σύρου

Μεγάλη περιπέτεια πέρασε μια νεαρή εγκυμονούσα από την Τήνο. Λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης, κρίθηκε κατεπείγουσα η μεταφορά της σ...

Μεγάλη περιπέτεια πέρασε μια νεαρή εγκυμονούσα από την Τήνο. Λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης, κρίθηκε κατεπείγουσα η μεταφορά της στην Σύρο προκειμένου να γίνει ο τοκετός στο Νοσοκομείο, με την υγεία της γυναίκας να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. 


 Έτσι, το πρωί της Κυριακής (25/11), το Κέντρο Υγείας Τήνου επικοινώνησε με το Κέντρο επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) του Λιμενικού Σώματος και αιτήθηκε την επείγουσα διακομιδή εγκύου από την Τήνο στο νοσοκομείο Σύρου. 


 Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, το ΚΕΠΙΧ, περίπου στις 11:30 έδωσε εντολή στο Ναυαγοσωστικό σκάφος (Ν/Γ 511) του Λιμεναρχείου Σύρου να αποπλεύσει το ταχύτερο δυνατό για Τήνο. Το σκάφος κατέπλευσε μετά από μερικά λεπτά στην και παρέλαβε την έγκυο γυναίκα από την Τήνο, της οποίας η κατάσταση επιβαρυνόταν συνεχώς. 

Η νεαρή συνοδευόταν από ιατρό του κέντρου υγείας Τήνου και συγγενικά της πρόσωπα. Το Ναυαγοσωστικό, το οποίο αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά σωτήριο, κατέπλευσε στις 13:30 στη Σύρο και παρέδωσε την έγκυο στο πλήρωμα του ασθενοφόρου για να διακομισθεί στο Νοσοκομείο και να γίνει ο τοκετός.