Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σε βαθύ κώμα η Μυρτώ - Μεταγωγή στις φυλακές Γρεβενών ο Πακιστανός

Σε βαθύ κώμα εξακολουθεί να βρίσκεται η  15χρονη Μυρτώ Παπδομιχελάκη  που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον Πακιστανό  Waqas  Ahmed ...

attikon nosokomeio

Σε βαθύ κώμα εξακολουθεί να βρίσκεται η 15χρονη Μυρτώ Παπδομιχελάκη που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον Πακιστανό Waqas Ahmed τον περασμένο Ιούλιο στην Πάρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, η Μυρτώ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αττικόν και παρακολουθείται από κορυφαίους νευροχειρουργούς. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό υποβάλλει την 15χρονη σε τεστ αντίδρασης, βάσει των οποίων παρακολουθούν τη σταδιακή αντίδραση του εγκεφάλου της σε ερεθίσματα, προκειμένου να βλέπουν την πρόοδό της, επιχειρώντας παράλληλα να υπολογίσουν το χρόνο αποκατάστασης που θα απαιτηθεί.

Ωστόσο, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμη για την άτυχη κοπέλα, η οποία όταν η κατάστασή της το επιτρέψει, θα πρέπει να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης και στη συνέχεια να επιστρέψει στο Αττικόν για να υποβληθεί σε νέα λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Στην Ελλάδα υπάρχουν εξειδικευμένα Κέντρα Αποκατάστασης στο Ρίο και στη Λάρισα, όμως οι γονείς της 15χρονης επιθυμούν τη μεταφορά της στο εξωτερικό.

pakistanos parou
Μεταγωγή στις φυλακές Γρεβενών

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, ο δράστης Waqas Ahmed ετοιμάζεται να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών, αφού απ’ τη στιγμή που αποδείχθηκε – έστω και καθυστερημένα – ότι είναι ενήλικος, θα πρέπει να φύγει από τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας στις οποίες κρατείται μέχρι και σήμερα.

Πριν μερικές ημέρες η Επιτροπή Μεταγωγών αποφάσισε και υπέγραψε τη μεταγωγή του, η οποία αναμένεται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο πλάνο της αστυνομίας είναι να τοποθετηθεί ο Παικστανός σε ειδικό χώρο των φυλακών Γρεβενών, όπου κρατούνται οι παιδεραστές και τα διεμφυλικά άτομα, υπό τον φόβο να δεχθεί επιθέσεις από άλλους κρατούμενους.