Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επέκταση δικτύου ύδρευσης από φράγμα Βακέτας στην κεντρική δεξαμενή του ∆ήμου

«Στη ∆ημοτική Ενότητα Τήνου του ∆ήμου Τήνου πρόκειται να επεκταθεί το δίκτυο ύδρευσης και συγκεκριμένα από το φράγμα της Βακέτας στην κε...

«Στη ∆ημοτική Ενότητα Τήνου του ∆ήμου Τήνου πρόκειται να επεκταθεί το δίκτυο ύδρευσης και συγκεκριμένα από το φράγμα της Βακέτας στην κεντρική δεξαμενή της πόλεως Τήνου. Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνει διάνοιξη τάφρου με μηχάνημα σε ορισμένα τμήματα του δρόμου και να τοποθετηθεί σωλήνα ύδρευσης . Η σωλήνα θα καλυφθεί με άμμο.

Οι ανωτέρω εργασίες θα γίνουν με χωματουργικό μηχάνημα όπου απαιτείται. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι μεταφορές. Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος ανέρχεται για τη:

α. διάνοιξη τάφρων με χωματουργικό μηχάνημα στα 18,10€ το τρέχων μέτρο
β. τοποθέτηση σωλήνα στα 4,50€ το τρέχων μέτρο
γ. κάλυψη σωλήνα με άμμο στα 35,10€ το κυβικό μέτρο.

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α.» Στη συνέχεια κάλεσε τα μέλη της ∆.Ε. να αποφασίσουν σχετικά.

Η Οικονομική επιτροπή Αποφασίζει ομόφωνα και :



Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της Επέκταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Στενής, στον Μάριο Αρμάο, εμπειροτέχνη, εγγεγραμμένο στο Μητρώο Εμπειροτεχνών Νομού Κυκλάδων με αρ. μητρώου «155», με αντικείμενο Οικοδομικά, Οδοποιίας, Ύδρευσης – Αποχέτευσης με έδρα Λεωφ. Τριποτάμου Τήνος, και ∆.Ο.Υ. Τήνου, σύμφωνα με τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου το κόστος ανέρχεται για τη:


1. ∆ιάνοιξη τάφρου με μηχάνημα .....1.810,00€
2. Τοποθέτηση σωλήνα .....3.385,17€
3. Επικάλυψη με άμμο με μηχάνημα .....666,90€
Σύνολο 5.862,07€
Φ.Π.Α. 16% 937,93€
Σύνολο με το Φ.Π.Α. 6.800,00€

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήμαρχο του ∆ήμου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού με τον ανωτέρω ανάδοχο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προμηθειών. 

3. Αναλαμβάνει πίστωση 6.800,00€ εις βάρος του Κ.Α. 25.7312.0005 του προϋπολογισμού του ∆ήμου Τήνου οικον. έτους 2012 για την αντιμετώπιση της δαπάνης «Επέκταση δικτύου ύδρευσης από φράγμα Βακέτας στην κεντρική δεξαμενή του ∆ήμου».