Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Προώθηση της τουριστικής εικόνας της Ελλάδας στην Κίνα

Με όχημα τη μεσογειακή διατροφή, τα πολιτιστικά οδοιπορικά για την Ελλάδα «Geo Routes & Aegean Routes» www.geo-routes.com επιχειρού...


Με όχημα τη μεσογειακή διατροφή, τα πολιτιστικά οδοιπορικά για την Ελλάδα «Geo Routes & Aegean Routes» www.geo-routes.com επιχειρούν την προώθηση της τουριστικής εικόνας της χώρας στην Κίνα.

Με ευκαιρία το πρώτο B2B Tradeshow Greece-China @ Beijing 29 & 30/11/2012 το οποίο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οικονομικής & Πολιτιστικής δράσης Ελλάδας-Κίνας (ΙΟΠΕΚ) για την ενίσχυση των εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων & ποτών, τα «Geo Routes & Aegean Routes» θα παρουσιάσουν τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής σε Κινεζικούς φορείς & επιχειρήσεις, ενώ μέσω των οδοιπορικών τους θα τοποθετήσουν την Ελλάδα ως προορισμό βασικού τουριστικού ενδιαφέροντος στον συγκεκριμένο τομέα.

Μεταξύ των εκδηλώσεων, θα υπογραφεί μνημόνιο επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ φορέων Ελλάδας- Κίνας, καθώς το 2012 συμπληρώνονται τα 40 χρόνια από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Κίνας.