Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συντήρηση και επισκευή του κτιρίου του Παιδικού Σταθμού Τήνου

O πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου είπε τα εξής :  «Σας γνωρίζω ότι πρέπει να προβούμε σε διάθεση ανάλογης πίστωσης, προκειμένου...


O πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου είπε τα εξής : «Σας γνωρίζω ότι πρέπει να προβούμε σε διάθεση ανάλογης πίστωσης, προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες της συντήρησης του κτιρίου του Παιδικού Σταθμού. Όπως όλοι προφορικά ενημερωθήκατε, στα W.C. του Παιδικού Σταθμού, έπεσαν κομμάτια τοίχου, με αποτέλεσμα οι λεκάνες και τα πλακάκια αυτών να υποστούν ζημιές. Ευτυχώς που το γεγονός συνέβη σε ώρα μη λειτουργίας του Σταθμού και αποφύγαμε τραυματισμούς νηπίων και προσωπικού. Η Προϊσταμένη του Σταθμού αμέσως ειδοποίησε την Τεχνική Υπηρεσία του Δ ήμου Τήνου, η οποία στην από 19-7-2012 έκθεσή της αναφέρει, ποιες εργασίες κρίνονται απαραίτητες να εκτελεστούν άμεσα, καθώς και τον προϋπολογισμό δαπάνης αυτών, τα οποία και θέτω υπόψη σας.

Προτείνω λοιπόν να ψηφίσουμε πίστωση 20.000,00 €  «Συντήρηση και επισκευή κτιρίων ακινήτων του ήμου», του Προϋπολογισμού του Νομικού μας Προσώπου οικ. Έτους 2012».

Το δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα και 



1. Ψηφίζει διάθεση πίστωσης 20.000,00 € σε βάρος του Κ.Α. 10.6261 «Συντήρηση και επισκευή κτιρίων ακινήτων του Δ ήμου», του Προϋπολογισμού του δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου, οικ. Έτους 2012».