Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχετήρια επιστολή του Δημάρχου Τήνου προς τον Τήνιο Επίσκοπο κ.Παντελεήμονα

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος στον Τήνιο Επίσκοπο της νεοσύστατης Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμονα, που έχε...


Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος στον Τήνιο Επίσκοπο της νεοσύστατης Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμονα, που έχει ως έξης:

«Θεοφιλέστατε Επίσκοπε Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμονα Η χαρά για την παμψηφεί εκλογή σας στην θέση του Επαρχιούχου Επισκόπου στην νεοσύστατη Επισκοπή Μπραζαβίλ & Γκαμπόν, μετά από την πρόταση του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής
κ. Θεοδώρου Β’, είναι ειλικρινής και ιδιαίτερη και επιτρέψτε μου να πω ότι η τιμή που γίνεται στο πρόσωπό Σας, αντανακλά και στην κοινή γενέθλια γη, την αγαπημένη μας Τήνο.

Η Επισκοπική Σας διακονία που μόλις ξεκινά, στην μακρινή για μας Αφρική, θα αποτελέσει αναμφίβολα διακονία αγάπης προς τον κόσμο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εντολή του Κυρίου «Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη».


Η -τόσο μακριά αλλά και συγχρόνως τόσο κοντά- Τήνος, εκφράζει σήμερα τα πιο θερμά της συγχαρητήρια, αναφωνώντας το «Άξιος» και Σας εύχεται ο Πανάγαθος Θεός και η Μεγαλόχαρη, να Σας χαρίζουν πάντοτε υγεία, μακροημέρευση και δύναμη για να επιτελείτε, λυσιτελώς και ακούραστα, το δύσκολο και σημαντικό επισκοπικό Σας έργο. Έργο που θα κάνει περήφανη για ακόμη μια φορά τη γενέτειρά Σας.»