Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Λύση μέσω Ραφήνας... όταν φύγει το Ithaki

Μέσω Ραφήνας  θα δοθεί η λύση για την περίοδο των δύο μηνών που το πλοίο  Blue   Star   Ithaki  θα περάσει από την καθιερωμένη ετήσια ε...


rafina ploia
Μέσω Ραφήνας θα δοθεί η λύση για την περίοδο των δύο μηνών που το πλοίο Blue Star Ithaki θα περάσει από την καθιερωμένη ετήσια επιθεώρηση.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, μετά από επικοινωνία του δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Blue Star Ferries, Μιχάλη Σακέλη, η εταιρία απέσυρε το αίτημα αποδρομολόγησης του πλοίου και το Blue Star Ithaki θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του μέχρι να βρεθεί λύση αναπλήρωσής του.  Το πλοίο αναμένεται να παραμείνει στη γραμμή για το επόμενο 2μηνο και θα πάει για δεξαμενισμό και συντήρηση περί τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

Σήμερα, γνωστοποιήθηκε από την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, ότι ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Σπιλάνης, μετά από σχετικό ερώτημά της, ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας καταλήγει στη λύση της προέκτασης της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου και προς τη Σύρο. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλιστεί για τους δύο μήνες που θα απουσιάσει το Blue Star Ithaki, η σύνδεση της Τήνου και της Μυκόνου με την Σύρο, ενώ επιπρόσθετα, θα αποκτήσει σύνδεση με τη Ραφήνα η πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, έστω και προσωρινά.


Από δω και στο εξής θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με μία από τις εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή της Ραφήνας, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα προέκτασης των δρομολογίων προς τη Σύρο.