Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παράνομη κατακράτηση – απείθεια σε Σϋρο, Συνελήφθη 30χρονος Πολωνός στην Πάρο

Παράνομη κατακράτηση – απείθεια Την 23-12-2012/07.45 στην Ερμούπολη Σύρου, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, για παράνομη κατακράτηση ημ...


Παράνομη κατακράτηση – απείθεια
Την 23-12-2012/07.45 στην Ερμούπολη Σύρου, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός,
για παράνομη κατακράτηση ημεδαπής, καθώς και για απείθεια σε βάρος (2)

αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, οι οποίοι εκτελούσαν
διατεταγμένη υπηρεσία.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Α.Δ. Κυκλάδων
Α.Τ. Ερμούπολης



Συνελήφθη 30χρονος Πολωνός στην Πάρο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης


Συνελήφθη προχθές (22-12-2012) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 30χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος προχθές το βράδυ οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην επαρχιακή οδό Παροικιά-Αγκαιριά, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Στο πλαίσιο διερεύνησης του τροχαίου δυστυχήματος διαπιστώθηκε, με ειδική συσκευή με ειδική συσκευή αλκοολομέτρησης, ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  ένταλμα σύλληψης των Πολωνικών Αρχών, για πλαστογραφία, απάτη, και ληστεία που διέπραξε τα έτη 2000 και 2001 στην Πολωνία.

Ο 30χρονος λόγω του τραυματισμού, χθες το βράδυ διακομίσθηκε από το Κέντρο Υγείας Πάρου σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.