Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κακοκαιρία και την Κυριακή - Η πρόγνωση για την Πρωτοχρονιά

Η πρόγνωση για την Κυριακή Καιρός: στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρ...


Η πρόγνωση για την Κυριακή

Καιρός: στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα στις ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι έντονα, το βράδυ θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές και θα εξασθενήσουν. 
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και τη νύχτα. 
 
Η πρόγνωση για τη Δευτέρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς

Καιρός: στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, όπου είναι πιθανό τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς βροχές. 
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. 
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα βόρεια κυρίως την ημέρα. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και τη νύχτα. 
 
Η πρόγνωση για την Τρίτη (Πρωτοχρονιά) και την Τετάρτη 

Καιρός: στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία την Τετάρτη στα δυτικά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. 
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 που σταδιακά την Τετάρτη θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο, κυρίως την ημέρα, αλλά παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και τη νύχτα. 
 
Η πρόγνωση για την Πέμπτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις δυτικές, νότιες και ανατολικές περιοχές. 
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Πηγή: http://www.newsit.gr