Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Φιλικός-Αδελφικός αγώνας Α.Ο.ΣΥΡΟΥ-Παλαιμάχων αυτού."Όπως Παλιά"

Αγαπητοί φίλαθλοι,σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 29/12/2012,στο γήπεδο της Άνω Σύρου και ώρα 15:30, θα διεξαχθεί Φιλικός-Αδελφικός αγώνα...

Αγαπητοί φίλαθλοι,σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 29/12/2012,στο γήπεδο της Άνω Σύρου και ώρα 15:30, θα διεξαχθεί Φιλικός-Αδελφικός αγώνας μεταξύ των Εν ενεργεία ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Σ. και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών αυτού.
Ο αγώνας αυτός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για το λόγω ότι οι ποδοσφαιριστές που χάραξαν με Χρυσά γράμματα την ένδοξη ιστορία του
πολυνίκη,ιστορικότερου και μεγαλύτερου σωματείου του νησιού μας,αλλά και των Κυκλάδων, θα αναβιώσουν ξανά τον θρύλο του Α.Ο.Σ. εντός αγωνιστικού χώρου,αλλά καθώς επίσης θα γίνει ζεύξη του παρελθόντος με το παρών της ομάδας.
Πρίν την έναρξη του αγώνος έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και κάποια Happenigs(καιρού επιτρέποντος).
Συμμετέχοντες:1)Oι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.
2)Οι Παλαίμαχοι-θρύλοι του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ
1)ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.
2)ΘΕΜΗΣ ΒΑΓΓΗΣ.
3)ΖΑΡΑΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ή ΓΙΓΑΝΤΑΣ.
3)ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΗΛΙΑΣ.
4)KΑΛΟΓΗΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ.
5)ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
6)ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ή ΑΡΑΠΑΚΙ.
7)ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ή ΠΟΥΛΑ.
8)ΜΟΥΔΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ή ΠΕΙΝΙΟ.
9)ΤΑΚΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ.
10)ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.
11)ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
12)ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΚΗΣ.
13)ΤΟΜΑΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.
14)ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.
15)ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ ΜΕΜΗΣ.
16)ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΜΑΘΙΟΣ.
17)ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
18)ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. 
19)ΛΥΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.
20)ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.
Να τονιστεί ότι θα παρευρίσκοντε τρείς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί στην Α΄Εθνική.Οι Θέμης Βάγγης(Παναθηναικός, Ατρόμητος Αθηνών, Άρης Θεσσαλονίκης αλησμόνητος ο αγώνας για το Κύπελλο uefa Περούτζια-Άρης το 1979-1980), Βαμβακούσης Μανώλης(Εθνικό Πειραιώς) και Λυγνός Μιχάλης(Ατρόμητο Αθηνών,Πανηλειακό,Παναχαική και Κέρκυρα).
Επίσης αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Χρυσής εποποιίας του Α.Ο.Σ. στη Β΄Εθνική(1973-1975),καί της Γ΄Εθνικής(1977-1978,1981-1982)
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο Άνω Σύρου, για να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παλαιμάχων,αλλά και των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών μας,αλλά και για να ξαναθυμηθούν,αλλά και για να ξαναζωντανέψουν οι μνήμες όλων απ΄το ένδοξο παρελθόν όπου οι παίκτες θρύλοι του Α.Ο.Σ. μας χάρισαν σε όλους τους Συριανούς ανεπανάληπτες στιγμές και μεγάλες επιτυχίες, όπως η Άνοδος και η παρουσία του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ στη Β΄εθνική, καθώς επίσης και στη Γ΄Εθνική, οι πάμπολλες κατακτήσεις Κυπέλλων και Πρωταθλημάτων, ενώ έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά γενεές και γενεές συριανών ποδοσφαιριστών απ'τα ινδαλματά τους αυτά.
Η Είσοδος θα είναι Δωρεάν.
Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.