Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Α.Ο. Σύρου προς τον μέγα χορηγό του ΕΚΟ Σύρου κ. Φρέρη

Ο πρόεδρος Φώσκολος Γιώργος, η διοίκηση,το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ θεωρούμε υποχρέωσή μας όπως δημόσια ευχαρι...

Image and video hosting by TinyPicΟ πρόεδρος Φώσκολος Γιώργος, η διοίκηση,το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ θεωρούμε υποχρέωσή μας όπως δημόσια ευχαριστήσουμε τον Μέγα Χορηγό μας (πρατήριο υγρών καυσίμων) ΕΚΟ"ΠΑΡΑΛΙΑ" ΣΥΡΟΥ του κ.ΕΙΡΗΝΑΙΟΥΦΡΕΡΗ.
Για την ιδαιτέρως αξιόλογη και αμέριστη προσφορά του πρός την ομάδα μας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα ποδοσφαίρου στην παρούσα δυσμενή οικονομική κατάσταση να υπάρχουν υγιείς επιχειρήσεις που να στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο ποδόσφαιρο που τόσο μαστίζεται απ'την οικονομική κρίση.
Μία απ'αυτές τις επιχειρήσεις είναι και το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ ΣΥΡΟΥ του κ. ΦΡΕΡΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ όπου αποτελεί τονΜέγα Χορηγό μας.  
Η αξιολογότατη αυτή παροχή σας στην ιστορικότερη ομάδα του νησιού μας,αλλά και του νομού μας στον Α.Ο.ΣΥΡΟΥ μας δίνει σημαντικότατη βοήθεια στο να ανταπεξέλθουμε στις αθλητικές μας δραστηριότητες, που χωρίς την αρκετά σημαντική σας βοήθεια θα ήταν πολύ δύσκολο στο να ανταπεξέλθουμε στο έργο μας.
Με την πολύ αξιότιμη και ιδιαιτέρως αξιόλογη αυτή προσφορά σας αποδεικνύεται εμπράκτως την αγάπη σας,για το ποδόσφαιρο καθώς επίσης και ότι αν υπάρχει ευαισθησία και θέληση για προσφορά μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλά.
Γι'αυτούς τους λόγους σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.!!!
Σας Ευχαριστούμε θερμότατα ΕΚΟ ΣΥΡΟΥ κ. ΕΙΡΗΝΑΙΕ ΦΡΕΡΗ.   
Ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ μαζί με την ΕΚΟ ΣΥΡΟΥ του κ.ΦΡΕΡΗ ΡΕΝΟΥ μπορούν να γράψουν ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.
Ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ είναι ιδιαίτερα υπερήφανος που έχει ως Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ ΣΥΡΟΥ.
Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.