Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχές - Μηνύμα από αναγνώστη μας

Στις συμπατριώτισσες - συμπατριώτες, στις φίλες και φίλους τις καλύτερες ευχές μου για τον καθένα προσωπικά και τις οικογένειες τους γι...


Στις συμπατριώτισσες - συμπατριώτες, στις φίλες και φίλους τις καλύτερες ευχές μου για τον καθένα προσωπικά και τις οικογένειες τους για όμορφες γιορτές !!!
Οι ημέρες των Χριστουγέννων στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε σήμερα, ας αναδείξουν την ζεστασιά των ανθρωπίνων σχέσεων, ανανεώνοντας την πίστη μας σε αξίες που κάνουν την ζωή μας πιο ανθρώπινοι, δίνοντας την ευκαιρία για επανασύνδεση, με τα απλά αυθεντικά στοιχεία της παράδοσής μας των ηθών και εθίμων, που πρέπει να γίνουν αφετηρία νέων σχεδιασμών, με μοναδικό κριτήριο στους καιρούς που ζούμε, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο !!! 

Ας ευχηθούμε οι ημέρες των Χριστουγέννων να μας οδηγήσουν σε ημέρες, με ενότητα και δημιουργικότητα για όλους μας και τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Εμείς όλοι οι Τήνιοι, ας συνεχίσουμε να προστατεύουμε τον πανέμορφο και μοναδικό τόπο μας, που δεν κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας αλλά τον έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας. 

Καλά Χριστούγεννα !!!!!!!!!!
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!!


Οι ευχές είναι από τον αναγνώστη μας Νίκο Χατζή.