Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πολυδούλης: «Δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για να κλείσει το Νεώριο»

Καμία ενέργεια που να προμηνύει ότι θα μπει λουκέτο στο Νεώριο, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, τονίζει ο πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματε...

polydoulhs giorgos
Καμία ενέργεια που να προμηνύει ότι θα μπει λουκέτο στο Νεώριο, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, τονίζει ο πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου του ναυπηγείου Γιώργος Πολυδούλης. Νωρίτερα, ο μεγαλομέτοχος του Ομίλου, Νίκος Ταβουλάρης (διαβάστε εδώ), διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία που κυκλοφόρησε σήμερα, περί κλεισίματος των ναυπηγείων Ελευσίνας και Σύρου.

Σε επικοινωνία που είχε το Cyclades24 με τον κ. Πολυδούλη, επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος Ταβουλάρης, παραμονές των Χριστουγέννων έστειλε μία επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους, τονίζοντας ωστόσο, ότι από το περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιστολής, δε διαφαίνεται καμία πρόθεση του μεγαλομετόχου να κλείσει τα δύο ναυπηγεία.
«Δεν έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόθεση της διοίκησης για κλείσιμο του ναυπηγείου. Δεν είναι απλή υπόθεση για να μπει λουκέτο σε ένα ναυπηγείο. Για να κλείσει το Νεώριο θα πρέπει να υπάρξει απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου. Το ίδιο ισχύει και με την Ελευσίνα», δήλωσε ο κ. Πολυδούλης.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια των εορτών, δόθηκε στους εργαζόμενους το 75% του δώρου των Χριστουγέννων και ένα μικρό μέρος των δεδουλευμένων τους, ενώ η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα τους δώσει κι άλλα χρήματα στο επόμενο διάστημα.
Έκανε γνωστό επίσης, ότι ο Δεκέμβριος δεν πήγε άσχημα από πλευράς επισκευαστικών εργασιών, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και τον Ιανουάριο.