Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Α.Ο Τήνου

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Ο.Τηνου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ μπαρ ...

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Ο.Τηνου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ μπαρ ''ΦΕΥΓΑΤΟΣ"παρουσία σύσσωμου του αθλητικού τμήματος καθώς και των τοπικών αρχών του νησιού.  Πρώτος το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της ομάδος ο Κος Διαμαντόπουλος Ι. o οποίος με τα της καθιερωμένες ευχές ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν ο καθένας με των δικό του τρόπο στο συλογο. Στην συνεχεία τον λόγο πήρε ο Ταμίας της ομάδας Κος Ζαλώνης Αλ. ο οποίος ευχαρίστησε το  Δήμο Τήνου για την συνεισφορά του τόσο στην οικονομική ενίσχυση της ομάδος όσο και για την βελτίωση του γηπέδου, ακόμα ευχαρίστησε το Π.Ι.Ι.Ευαγγελιστριας Τήνου και το Ιερό Ίδρυμα Αγίας Τριάδος Τήνου για την ενίσχυση προς το σωματείο καθώς και έναν έναν τους χορηγούς της ομάδος για την πολύτιμη βοήθεια τους ο καθένας με τον δικό του τρόπο . Μέτα από αυτό επεκτάθηκε σε ένα μίνι οικονομικό απολογισμό του σωματείου τα δυο τελευταία χρονιά και για το τέλος αναφέρθηκε στο έντονο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει με τον χλοοτάπητα του γηπέδου ο οποίος είναι κατεστραμμένος λέγοντας πως δεν ξέρει κατά ποσό αξίζει να δαπανιούνται λεφτά στον συγκεκριμένο χώρο. Στη συνεχεία το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Τήνου και υπεύθυνος στον τομέα αθλητισμού στο νησί Κος Ζαλωνης Ι. ο οποίος με την σειρά αφού ευχήθηκε σε όλους χρονιά πολλά και καλή χρονιά δήλωσε πως παρά της δυσκολίες που υπάρχουν ο Δήμος Τήνου θα προσπαθεί να βοηθάει όσο μπορεί την νεολαία και τον αθλητισμό του νησιού.
   Μέτα από αυτά ακολούθησε η κοπή της πίτας με τον αρχιερατικό επίτροπο του νησιού Πατηρ Γεώργιο Φανερο να στέλνει και αυτός της δικές του ευχές καθώς και την στήριξη προς τον αθλητισμό του νησιού.Οι δυο τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν από πλευράς παικτών ο ποδοσφαιριστής του ανδρικού τμήματος Τζαγγολη Γκ. και οι Κα μωραιτη Μ.
   Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε και κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου δώρου της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδος το όποιο ήταν ένα Ι PHONE 4 και μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο αριθμός 1076 Κος Απέργης Αντ.
 Για το τελος θα ηθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εγώ και όλο το Δ.Σ του Α.Ο. Τηνου το κατάστημα αθλητικών ειδών "ALEXANDER SPORT" για την κάλυψη των εξόδων της χθεσινής εκδηλωσης. 


Φραγκίσκος Λούβαρης