Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ποιοι μαθητές βραβεύτηκαν, απόψε στα Φαναράκια ,για τις εκθέσεις τους;

Με θέμα " Η Εύρεση της Ιεράς Εικόνος και πώς αυτή επηρέασε την πνευματική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού καθώς και πώς επηρεάζε...



Με θέμα " Η Εύρεση της Ιεράς Εικόνος και πώς αυτή επηρέασε την πνευματική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού καθώς και πώς επηρεάζει τον καθένα ξεχωριστα"

ζητήθηκε από τους μαθητές της Γ' Γενικου Λυκείου και της Γ' ΕΠΑΛ να γράψουν μια έκθεση. Σήμερα με αφορμή την εορτή της Ευρέσεως , βραβεύτηκαν οι 6 καλύτερες εκθέσεις (3 από κάθε σχολείο) .Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β' διάβασε τα ονόματα και η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης ,ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Χωρικός Περιφερειάρχης, η Εκπαιδευτική Σύμβουλος και ο Αντιπρόεδροςτου Π.Ι.Ε.Τ.  παρέδωσαν κατά σειρά τα βραβεία. Συγκεκριμένα τα ονόματα των μαθητριών που κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο είναι τα εξής:

Από την Γ' ΕΠΑΛ:
1ο βραβείο: Στεργιώτη Μαργαρίτα
2ο βραβείο: Ορλίντα Ρεβάνια
3ο βραβείο: Παλαμάρη Ιακωβίνα

Από την Γ' Γενικού Λυκείου:
1ο βραβείο:  Πιπέρη Μαριάννα 
2ο βραβείο: Ευαγγελία - Νεκταρία Καγιώργη 
3ο βραβείο: Ιωάννα Βιδάλη

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε το λόγο στις δύο πρώτες βραβευθείσες του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ οι οποίες "ευχαρίστησαν το Πανελλήνιο Ίδρυμα για τα χρηματικά βραβεία τους ,ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους και η Παναγία ως προστάτιδα των Ελλήνων και κυρίως των Τηνίων να δίνει σε όλους δύναμη."

Τέλος, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς θέλοντας να ευχαριστήσει τους μαθητές του νησιού για την παρουσία τους, τους ανακοίνωσε οτι αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν!

Συγχαρητήρια και από εμάς στις μαθήτριες. Χρόνια Πολλά σε όλους!


Το είδαμε : tinosemagazine.com