Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, στον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο

Με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Σύρου – Θήρας και Κρήτης κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη συναντήθηκαν χθες, στα γραφεία της Καθολικής Επισκοπής στη ...


mpafiti-arxiepiskoposΜε τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Σύρου – Θήρας και Κρήτης κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη συναντήθηκαν χθες, στα γραφεία της Καθολικής Επισκοπής στη Σύρο, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Ανδριάνα Μπαφίτη και Κωνσταντίνος Κουκάς.
            Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψής τους, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις σημαντικές δράσεις και το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Καθολική Εκκλησία.
            Η κα Μπαφίτη και ο κ. Κουκάς εστίασαν στο μείζον θέμα της συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας και της Περιφέρειας, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι και οι δύο φορείς στον πυρήνα τους, έχουν την ίδια αποστολή: Να υπηρετήσουν τον άνθρωπο.
            Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έθεσε τον εαυτό της, ως άνθρωπος, στη διάθεση του Σεβασμιωτάτου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων της σε οποιοδήποτε ζήτημα ο Μητροπολίτης κρίνει ότι  συμμετοχή της μπορεί να συμβάλει θετικά.