Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η εκδήλωση των Τηνίων χωραϊτών

Σήμερα στις 12.οο  το μεσημέρι  στο Μέγαρο της Αδελφότητος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αθήναις Τηνίων  Χωραϊτ...

310
Σήμερα στις 12.οο  το μεσημέρι  στο Μέγαρο της Αδελφότητος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αθήναις Τηνίων  Χωραϊτών,  διαβάστηκε από την Αντιπρόεδρο κ. Σοφία Μπιμπίρη ο Απολογισμός έτους 2012, ο Προϋπολογισμός έτους 2013 και  η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.
Η Πρόεδρος κ. Λία Μοσχωνά  καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.
Τόνισε, μεταξύ άλλων ότι,μέσα στους πρωταρχικούς στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για φέτος, είναι,η αξιοποίηση όλων μας σε θέματα Πολιτισμού, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Μίλησε επίσης  για την πολύ  σκληρή και επώδυνη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συνάνθρωποι μας και είπε με έμφαση ότι το έργο μας γι’ αυτήν την χρονιά θα θέλαμε να είναι η βοήθεια και η συμπαράσταση όλων σε όλους.
Σαν Σύλλογος των εν Αθήναις Χωραϊτών σας καλούμε να σμίξουμε και να βάλουμε στόχο την προσφορά όποια και όση μπορεί να είναι .
Κλείνοντας είπε θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά και να σας ευχηθώ ολόψυχα μαζί με όλα τα μέλη του Συμβουλίου, Υγεία , ευτυχία, Γαλήνη, Αλληλεγγύη και δύναμη για δημιουργία αυτή τη νέα χρονιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλονής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αρμάος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρυάς κ.Ποτήρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριποτάμου κ,Σιώτος,ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ Σώχος, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Χωραϊτών  κ.  Δεσύπρης , η πρώην Πρόεδρος του ιδίου Συλλόγου κ. Μαρία Μοσχωνά και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κ. Ρένος Αθηναίος.
Οι πιο πάνω απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για τον καινούργιο χρόνο.
Στη συνέχεια κόπηκε η Βασιλόπιτα έψαλαν όλοι μαζί τα κάλαντα “Γέρων κατακυρτωμένος” και κατέβηκαν στο καφενείο όπου και προσφέρθηκαν μεζεδάκια με κρασί.
Πολύ ωραία τραγούδησε από μικροφώνου η κ. Ξυπολητίδου, μέλος του Συμβουλίου.
Συντονιστής της όλης εκδήλωσης ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χάρης Αθηναίος.
Η  εκδήλωση μεταδόθηκε live μέσω Internet από το tinos.biz
Θερμά συγχαρητήρια  δύναμη και κουράγιο στο Διοικητικό του Συμβούλιο.
Πάντα επιτυχίες.

Το είδαμε :http://tiniakos.biz