Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έρχεται Νάξο το Blue Star Ithaki από Ραφήνα… φεύγει το Super Ferry II

Τη δραστηριοποίηση της και από το λιμάνι της  Ραφήνας  ξεκινάει πολύ σύντομα η  Blue Star Ferries  με το πλοίο  Ιthaki  το οποίο θα εκτελ...


Τη δραστηριοποίηση της και από το λιμάνι της Ραφήνας ξεκινάει πολύ σύντομα η Blue Star Ferries με το πλοίο Ιthaki το οποίο θα εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο, Ραφήνα-Μύκονος-Πάρος-Νάξος-Ίος και επιστροφή.
url-1
Το δρομολόγιο αναμένεται  να ξεκινήσει από το Πάσχα και ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της Παροναξίας για καθημερινή σύνδεση με τη Μύκονο προκειμένου τα δυο νησιά να εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Επίσης είναι η πρώτη φορά που η Ίος θα συνδέεται με το λιμάνι της Ραφήνας.
Το Blue Star Ithaki θα αναχωρεί καθημερινά από τη Ραφήνα στις 7:40 με προορισμό Μύκονο 10:55, Πάρο 12:30, Νάξο 13:30 και Ίο 15:00.
Κατά την επιστροφή: Αναχώρηση από Ίο 15:30, Νάξο 17:00, Πάρο 18:05,Μύκονο 19:50, Ραφήνα 23:00.
Σε ότι αφορά την τιμή του εισιτηρίου σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αρκετά μειωμένη σε σχέση με τα δρομολόγια της εταιρίας από τον Πειραιά.  Τα παραπάνω συζητήθηκαν και στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες στοδήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά την επίσκεψη στελεχών της Blue Star Ferries με επικεφαλής τον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρίας Διονύση Θεοδωράτο.
Άλλο ένα αίτημα που εκφράστηκε προς την Blue Star αφορά τις εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων για τις τρίτεκνες οικογένειες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του naxosnow.gr η εταιρία προτίθεται να προχωρήσει σε εκπτώσεις εισιτηρίων όχι όμως σε μια μεμονωμένη κατηγορία πολιτών (όπως οι τρίτεκνοι), αλλά γενικότερα και με βάση κοινωνικά κριτήρια.
Αυτό πάντως που οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν και είναι σημαντικό, αφορά γενικότερα τις τιμές των εισιτηρίων της Blue Star, η οποία παρά την αύξηση της τιμής του πετρελαίου, φέτος θα τις κρατήσει στα ίδια ακριβώς επίπεδα.
Το Super Ferry II που εξυπηρέτησε τη Νάξο για δυο καλοκαίρια στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Νάξος
Το Super Ferry II που εξυπηρέτησε τη Νάξο για δυο καλοκαίρια στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Νάξος
Μετά τις παραπάνω εξελίξεις το naxosnow.gr επικοινώνησε με την εταιρίαGolden Star Ferries, όπου με το πλοίο Super Ferry II δραστηριοποιήθηκε  τα δυο τελευταία χρόνια κατά την καλοκαιρινή περίοδο, στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Νάξος.
Όπως μας ανακοίνωσαν, η εταιρία δεν προτίθεται, τουλάχιστον για τη φετινή τουριστική περίοδο, να επεκτείνει το δρομολόγιο του Super Ferry ΙΙ ως τη Νάξο. 

Το είδαμε : naxosnow.gr