Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νάξος: Σύνδεση με Ραφήνα από το Πάσχα μέσω Blue Star

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησαν στελέχη της ακτοπλοϊκής εταιρείας  Blue   Star Ferries   την Παρασκευή 2...


blue star sth naxo
Επίσκεψη στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησαν στελέχη της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue StarFerries την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Το Δήμαρχο, Μανόλη Μαργαρίτη, συνάντησαν οι Διονύσης Θεοδωράτος, εμπορικός διευθυντής της Blue Star FerriesΚώστας Λεμπέσης, στέλεχος του ίδιου τμήματος της εταιρείας και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες Νίκος Ρεφενές και Σταμάτης Καπίρης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχο ιΤοτόμης Πρωτονοτάριος και Δημήτρης Λιανός.
Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν το ακτοπλοϊκό και η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Νάξου τόσο με τον Πειραιά, όσο και με τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Αναφορά έγινε και στα στάδια εργασιών στο λιμένα Νάξου, στη μελέτη εκβάθυνσης και επιδιόρθωσης του λιμενοβραχίονα, καθώς και στη χωροθέτηση του εμπορικού λιμένα.
Εκτενής συζήτηση έγινε για την τιμολόγηση των εισιτηρίων, για το αίτημα των τριτέκνων να τυγχάνουν έκπτωση στα ναύλα και για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας στην εξυπηρέτηση και άλλων ενδεών και ευπαθών ομάδων πολιτών. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο πάγιο αίτημα του Δήμου προς την εταιρεία, που αφορά στην παραχώρηση μικρού σκάφους προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς έτσι θα επιτευχθεί η καλύτερη διασύνδεση των πέντε νησιών του πλέον πολυνησιακού Δήμου. Επίσης, οι εκπρόσωποι της Blue Star Ferries ανακοίνωσαν την έναρξη του δρομολογίου Ραφήνα – Νάξου, μέσω Μυκόνου, το οποίο θα ξεκινήσει από την περίοδο του Πάσχα.
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Μύκονο έχει εκφραστεί ως αίτημα από όλους τους ενασχολούμενους με τον τουρισμό φορείς, προκειμένου να υπάρχει καθημερινή συγκοινωνία με τον εκεί Διεθνή Αερολιμένα.
Η συζήτηση έληξε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το είδαμε : Cyclades24.gr