Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δείπνο Αγάπης από τους νέους-εφήβους της Ενορίας του Αγίου Νικολάου ( Χώρα) | Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αγαπητοί γονείς και ενορίτες, Βρισκόμενοι στην περίοδο της τεσσαρακοστής, περίοδος, προσευχής, μετάνοιας και προσφοράς, η Ε.Κ.Ν.Ε σας καλ...

Αγαπητοί γονείς και ενορίτες,
Βρισκόμενοι στην περίοδο της τεσσαρακοστής, περίοδος, προσευχής, μετάνοιας και προσφοράς, η Ε.Κ.Ν.Ε σας καλεί σ’ ένα ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ,ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στις 8μ.μ αμέσως μετά την ακολουθία του «Στέκει μάννα», στην ενοριακή αίθουσα Αγ. Νικολάου, Χωρά Τήνου! 
Παρακαλούμε λοιπόν, τους γονείς των έφηβων και νέων να ετοιμάσουν και να προσφέρουν ένα απλό νηστίσιμο έδεσμα και να μοιραστούμε όλοι μαζί το κοινό λιτό Δείπνο αγάπης, όπως έκαναν οι πρώτοι χριστιανοί. Σκοπός αυτού του Δείπνου είναι να βιώσουμε την ενότητα και αγάπη που μας προσφέρει η πίστη στον Ιησού Χριστό και να καταφέρουμε να μαζέψουμε ένα ποσό από το υστέρημα μας, για να το προσφέρουμε στον πιο αναγκεμένο αδερφό μας!
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, την προσφορά σας και σας περιμένουμε με την παρέα σας για να γίνουμε συνδαιτυμόνες αγάπης σε αυτό το Δείπνο αγάπης, την περίοδο της Τεσσαρακοστής!
Με αγάπη
Οι έφηβοι και νέοι
της Ενορίας Αγίου Νικολάου Χώρα