Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

55 μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού στα 35 νησιά της, εγκαθιστά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Τα έργα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  τα οποία αφορούν  την προμήθεια και την εγκατάσταση των 55 μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμ...


Τα έργα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  τα οποία αφορούν  την προμήθεια και την εγκατάσταση των 55 μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού στα 35 νησιά της Περιφέρειας καθώς  και πιλοτικά  προγράμματα  Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Ανάφης και Χάλκης , εξετάστηκαν σε σύσκεψη του Περιφερειάρχη με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Μακρυωνίτη.
Πρόκειται συγκεκριμένα  για το :
  1. Πιλοτικό πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Ανάφης και Χάλκης με προϋπολογισμό 359.756 € και περιλαμβάνει κομποστοποιητές και μηχανήματα, όπως επίσης και προμήθεια μηχανημάτων πόσιμου νερού. Το έργο είναι σε εξέλιξη.
  2. Προμήθεια και εγκατάσταση μονάδων παραγωγής πόσιμου νερού στα μικρά νησιά με προϋπολογισμό 611.000€ . Είναι στο στάδιο της υπογραφής συμφωνητικών.
  3. Προμήθεια μονάδων παραγωγής πόσιμου νερού στα μεγάλα νησιά με προϋπολογισμό 440.220€ . Είναι στο στάδιο της αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής.
  4. Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Σικίνου προϋπολογισμού 181.542€. Στάδιο δημοπράτησης του έργου.
  5. Προμήθεια Μονάδων Αφαλάτωσης  Κουφονησίου και συνοδών έργων προϋπολογισμού 657.720€. Είναι στο στάδιο ανοίγματος τεχνικών προσφορών.
  1. Προμήθεια Μονάδων Αφαλάτωσης  Χάλκης και κατασκευή  συνοδών έργων προϋπολογισμού 1.196.415,10€. Είναι στο στάδιο ανοίγματος τεχνικών προσφορών.