Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δεμένα τα πλοία τη Μ. Τετάρτη

Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία τη Μεγάλη Τετάρτη, που συμπίπτει με την Πρωτομαγιά, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) κή...


Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία τη Μεγάλη Τετάρτη, που συμπίπτει με την Πρωτομαγιά, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) κήρυξε 24ωρη πανελλαδική απεργία.


Η απεργία ισχύει από τις 12 μετά τα μεσάνυχτα της Μ. Τρίτης 30/04/2013 έως τις 12 τα μεσάνυχτα της Μ. Τετάρτης 01/05/2013.
Η κινητοποίηση των ναυτικών εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου “Περί ανασυγκρότησης του ΥΝΑ και άλλες διατάξεις”, που ψηφίσθηκε κατ’ άρθρον την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.
“Η συμμετοχή των ναυτικών στην εργατική Πρωτομαγιά σηματοδοτεί τη συνέχιση με εντονότερους ρυθμούς των απεργιακών κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας, που άρχισαν στις αρχές του χρόνου, στο πλαίσιο του δυσμενούς κλίματος των Μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους ναυτεργάτες, εν ενεργεία και συνταξιούχους, με τελικό στόχο την επίτευξη του αυτονόητου, δηλαδή την προάσπιση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματός τους για εργασία και τον σεβασμό που δικαιούνται και απαιτούν δικαιολογημένα από την Πολιτεία οι απόμαχοι του κύματος”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΝΟ.
enet.gr