Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επανακυκλοφορεί η εφημερίδα «ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ … ΕΜΠΟΡΙΚΟ»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ … ΕΜΠΟΡΙΚΟ» Αγαπητοί φίλοι της εφημ...




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ … ΕΜΠΟΡΙΚΟ»

Αγαπητοί φίλοι της εφημερίδας του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου
«ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ … ΕΜΠΟΡΙΚΟ»
    Μετά από απουσία περίπου δύο χρόνων, σας ενημερώνουμε, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι η εφημερίδα μας θα κυκλοφορήσει ξανά.
    Η αναστολή της κυκλοφορίας της έγινε καθαρά για οικονομικούς λόγους. Η κυκλοφορία της εφημερίδας εξαρτιόταν αποκλειστικά από τις διαφημίσεις που υπήρχαν μέσα στο κάθε τεύχος. Η στήριξη των περισσότερων επαγγελματιών, ήταν πολύ μεγάλη όλα τα χρόνια που κυκλοφορούσε η εφημερίδα. Δυστυχώς, η οικονομική λαίλαπα που βιώνουμε όλοι, κυρίως τα δύο τελευταία χρόνια, είχε αντίκτυπο στην έκδοση της εφημερίδας. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. σεβόμενο την κατάσταση πήρε τη δύσκολη απόφαση να αναστείλει την
κυκλοφορία της, για να μην φέρει σε δύσκολη θέση κανέναν από τους επαγγελματίες, που μέχρι τότε υποστήριζαν οικονομικά την έκδοσή της.    
    Πιστεύουμε, όμως, ότι η ενημέρωσή μας ως πολίτες σε τοπικό επίπεδο είναι εξίσου σημαντική με την ενημέρωσή μας σε ότι αφορά στην Ελλάδα και στον κόσμο (δηλ. τα νέα του νησιού, οι ενέργειες του κάθε φορέα, οι ενέργειες του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου, η προβολή της Τήνου, τα στοιχεία που αφορούν στο εμπόριο, τα πολιτιστικά δρώμενα  και άλλα πολλά είναι εξίσου σημαντικές πληροφορίες με τις πληροφορίες που μας δίνονται για το τι συμβαίνει πανελλαδικά και παγκόσμια με τις εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας).
    Για το λόγο αυτό, μετά από πολλούς προβληματισμούς για τον τρόπο επανακυκλοφόρησης της εφημερίδας, αποφασίσαμε να βάλουμε μία ενδεικτική τιμή κυκλοφορίας για κάθε τεύχος. Η τιμή αυτή θα ανέρχεται στα 2,00 ευρώ το τεύχος. Νομίζουμε ότι είναι ένα συμβολικό ποσό, το οποίο είναι εύκολο να διαθέσουμε όλοι μας μία φορά το δίμηνο και ένα ποσό που θα μας βοηθήσει μαζί με τις λίγες πια διαφημίσεις που μπορούμε να συλλέξουμε, να κυκλοφορούμε τακτικά κάθε δίμηνο χωρίς αναβολές.
    Ευελπιστούμε ότι όλοι μας θα ανταποκριθούμε σε αυτό το μικρό τίμημα και θα έχουμε πάλι μπροστά μας το νέο τεύχος της εφημερίδας «ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ … ΕΜΠΟΡΙΚΟ», η οποία για τα δύο χρόνια που βρισκόταν στην κυκλοφορία είχε γίνει αποδεκτή από όλους μας και όλοι μας την αναμέναμε με προσμονή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        

       ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                        ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ