Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πλέον η λύση για το σπίτι και όχι μόνο είναι μια... Τήνος Φροντίδα Σπιτιού - Tinos Home Care

Ποιος θέλει μετά από την απουσία του να βρει το σπίτι του ακατάστατο; Ποιος έχει την διάθεση να το καθαρίζει, να το ταχτοποιεί έχοντας ...


Ποιος θέλει μετά από την απουσία του να βρει το σπίτι του ακατάστατο; Ποιος έχει την διάθεση να το καθαρίζει, να το ταχτοποιεί έχοντας λίγο χρόνο για ξεκούραση ή  διακοπές; Η λύση είναι η “Tinos Home Care”.

Η επιχείρηση  μας «Τήνος Φροντίδα Σπιτιού» δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσουμε τον σημερινό ιδιοκτήτη ενός ακινήτου στην επίβλεψη, συντήρηση και καθαρισμό του, όπως επίσης σε όλες δραστηριότητες που σχετίζονται μ΄ αυτό.

Είστε μακριά από το σπίτι σας και ανησυχείτε αν όλα είναι εντάξει;   Εμείς σας ενημερώνουμε τακτικά.

Υπεύθυνα, άμεσα και οικονομικά.

Μην χάνετε το χρόνο σας!

Η δράση μας δεν περιορίζεται μόνο στις παραπάνω υπηρεσίες αλλά επεκτείνεται και στον τομέα περίθαλψης με πραγματοποίηση της συνοδείας και μεταφοράς των ασθενών και ηλικιωμένων εντός και εκτός του νησιού.

Δεν απουσιάζουμε από το χώρο εκπαίδευσης κάνοντας μαθήματα Ελληνικών στους αλλοδαπούς και μελέτη στα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Τις υπηρεσίες μας προσφέρουμε στους μόνιμους και περιοδικούς κατοίκους Τήνου, Μυκόνου και Σύρου.

Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες  διαφέρουν  από σπίτι σε σπίτι επικοινωνείτε  μαζί μας να μας πείτε την γνώμη και τις ιδέες σας. Θα το εκτιμήσουμε! 

Περισσότερες Πληροφορίες στο site της επιχείρησης TINOS HOME CARE