Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απάντηση προς το σχόλιο του κ. Ξενάκη στη διαδικτυακή εφημερίδα Tinosemagazine* για την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για την αυστηρή χρήση της κάρτα των συνταξιούχων

Κύριε Ξενάκη Όσο αφορά στο σχόλιό σας για την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου για την αυστηρή χρήση της κάρτας των συνταξιούχ...


Κύριε Ξενάκη
Όσο αφορά στο σχόλιό σας για την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου για την αυστηρή χρήση της κάρτας των συνταξιούχων, να σας ενημερώσω ότι :
Εσείς μπορείτε να ψωνίσετε όσο θέλετε εκεί που σας παρέχουν την έκπτωση. Τα πακέτα προσφορών είναι ένα άλλο θέμα και το πόσα δικαιούστε ο κάθε συνταξιούχος.
Όμως το να παίρνει την κάρτα σας π.χ. η εγγονή σας και να απαιτεί να ψωνίσει γόβες από κατάστημα υποδημάτων, το βρίσκετε ΣΩΣΤΟ Η ΓΕΛΟΙΟ; (το παράδειγμα που σας αναφέρω είναι πραγματικό και ένα από τα πολλά). Μήπως υποτιμάτε τη νοημοσύνη των επαγγελματιών;
Όταν κάποιος συνταξιούχος, όπως αναφέρετε, είναι άρρωστος και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, (και κατανοούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανήμποροι συνταξιούχοι) υπάρχουν τρόποι, τους οποίους πρέπει να τους βρείτε, ώστε να βεβαιώνεται η κατάστασή του και το ποιος είναι υπεύθυνος να ψωνίζει για αυτόν. Ένας θα ψωνίζει γι’ αυτόν, όχι όλοι οι συγγενείς και οι γείτονες, οι οποίοι όπως καταλαβαίνετε δεν αγοράζουν μόνο γι’ αυτόν.
Να σας ενημερώσω, επίσης, ότι τα καταστήματά μας, που με τόσο κόπο συντηρούνται ανοιχτά, δεν είναι δυνατό να κάνουν σε όλους εκπτώσεις (και δεν το επιθυμούν), διαφορετικά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κατάστημα να ψωνίστε τίποτα, με έκπτωση ή χωρίς.
Και το κυριότερο, δεν θα υπάρχουν ούτε οι συντάξεις σας, γιατί δεν θα υπάρχουν εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία από τους επιχειρηματίες να σας τις πληρώνουν, αφού όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δυστυχώς, οι κρατήσεις που σας έκαναν τόσα χρόνια έχουν γίνει βίλλες και πισίνες και οι συντάξεις σας πληρώνονται από εμάς τους επαγγελματίες.
Οι δικές μας συντάξεις, να είστε βέβαιος, ότι δεν θα δοθούν ποτέ !!!!!!
                                                                                       Με εκτίμηση
                                                                                                   Κολλάρου Λουκία
                                                                                         Γενική Γραμματέας του
Εμπορικού Συλλόγου Τήνου


Δείτε το Σχόλιο του Κυρίου Ξενάκη Εδώ


*Αξίζει να σημειωθεί οτι το μήνυμα δημοσιεύτηκε 
πρώτα στο Tinos e-magazine και από εκεί το δημοσίευσε και το Tinostoday