Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στον Πύργο Τήνου: Γενέθλια μετά μουσικής!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, ώρα 20:30, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει εκδήλωση, με τίτλο «Γενέθλια μετά μουσικής!», γι...

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, ώρα 20:30, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει εκδήλωση, με τίτλο «Γενέθλια μετά μουσικής!», για να γιορτάσει την επέτειο των πέντε χρόνων επίσημης λειτουργίας του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας.
Τρία διαφορετικά μουσικά σύνολα τραγουδιστών της Τήνου, «Τα Παιδιά της Χορωδίας», η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών και η Χορωδία του Πνευματικού Εκπολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς» συναντώνται για μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο ίδιο το Μουσείο. Οι συνολικά 85 χορωδοί, παιδιά και ενήλικες, θα συμπράξουν για να προσφέρουν ένα αξιομνημόνευτο γεγονός, σ’ έναν χώρο που έχει ήδη ενταχθεί δυναμικά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.
Οι χορωδίες, με όχημα την αγάπη τους για το ομαδικό τραγούδι, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα σε δύο μέρη, με μελωδίες που εκτείνονται από το Μες στο Μουσείο των Μ. Κριεζή – Ν. Κυπουργού μέχρι το Ave Maria των J.SBach –ChGounod.
Υπό τη διεύθυνση της Γεωργίας Μπακογιάννη και της Μαργαρίτας Σαλταμανίκα, οι οποίες ανέλαβαν και τη διδασκαλία των χορωδών, και με τη Σοφία Ρουμάνη να συνοδεύει στο πιάνο, κάθε γωνιά του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας αναμένεται να πλημμυρίσει από ήχους, νότες και ρυθμούς.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 22830 31290.
Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, Πύργος Τήνου, Πάνορμος 842 01
Πληροφορίες – δήλωση συμμετοχής: 22830 31290

Tiniaki.gr