Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ας γίνει σύνθημα για όλους τους Τηνιακούς της Αθήνας.

Απευθυνόμαστε  στους Τηνιακούς και τους φίλους της Τήνου, της Αθήνας . Ας γίνει για όλους μας σύνθημα,  να μιλάμε στις παρέες μας, στη...

Απευθυνόμαστε  στους Τηνιακούς και τους φίλους της Τήνου, της Αθήνας .
Ας γίνει για όλους μας σύνθημα,  να μιλάμε στις παρέες μας, στη δουλειά μας, στο κοινωνικό μας περιβάλλον, σε φιλικές  συγκεντρώσεις, παντού, μέχρι η φωνή μας να φτάσει μέχρι τους προσκυνητές .
Σε όσους  έρχονται στην Τήνο για να προσκυνήσουν την Μεγαλόχαρη Παναγιά μας και φεύγουν αυθημερόν, χωρίς να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί Της.
Αν είναι μέσα στις δυνατότητές τους, αν μπορούν, αξίζει να  παρατείνουν την διαμονή τους στην Τήνο,  για λίγες  έστω  μόνο μέρες , για να γνωρίσουν , τις ομορφιές του  νησιού,  που το κάνουν να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα Κυκλαδονήσια.
Πανέμορφα  χωριά , παραλίες με πεντακάθαρα νερά ,και δίπλα στο κύμα μικρές ταβέρνες  με φρέσκο ψάρι και νόστιμους  Τηνιακούς  μεζέδες, Περιστεριώνες εξαίρετα έργα Λαϊκής τέχνης, εξωκλήσια , Μουσεία , Παλιά μονοπάτια μέσα από όμορφα τοπία  για πεζοπορία, όλα αυτά κάνουν το νησί μοναδικό , ιδιαίτερο.
Ας γνωρίσουν την Τήνο το αξίζει.
ΡΕΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Tiniakos.biz