Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η ΤΗΝΟΣ είναι brand...! | Tinos about

Σε λίγο καιρό στα χέρια σας θα κρατάτε τη δεύτερη πολυτελή έκδοση του νησιού μας που δημοσιεύει πρωτογενή ύλη δηλαδή υλικό που παράγεται...

Σε λίγο καιρό στα χέρια σας θα κρατάτε τη δεύτερη πολυτελή έκδοση του νησιού μας που δημοσιεύει πρωτογενή ύλη δηλαδή υλικό που παράγεται από το ίδιο το περιοδικό και από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το τόπο .Υποστήριξαν και υποστηρίζουν με όλο τους το είναι το συγκεκριμένο εγχείρημα.
Η έκδοση ενός περιοδικού, είναι μία εξαιρετικά ακριβή υπόθεση η οποία για να έχει ζωή και ανάπτυξη θα πρέπει να καινοτομεί στην ύλη του και οπωσδήποτε να υποστηριχθεί διαφημιστικά από ανθρώπους επαγγελματίες που πραγματικά κάνουν την διαφορά στο νησί ,οι άνθρωποι αυτοί είναι ο πραγματικός παλμός της Τήνου, έχουν αγωνίες για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου, έχουν όραμα, ιδέες και σχέδιο.
Όλοι αυτοί ξέρουν να αξιολόγούν, να δίνουν εμπιστοσύνη ,να ξεχωρίζουν το εφήμερο από το διαχρονικό.
Ως επαγγελματίας που υπηρετώ τις εκδόσεις εδώ και 16 συναπτά έτη θα χαιρόμουν πραγματικά ίδιες η παραπλήσιες επικοινωνιακές ενέργειες να γεννιόντουσαν από παιδιά του νησιού που πραγματικά έχουν ανάγκη για να περνούν τους δύσκολούς χειμώνες τους, για παιδιά αγωνιστές με σπουδές και γνώσεις που είναι στα αζήτητα επειδή το κράτος ξέρει να προσφέρει μόνο στα "τζάκια" και στις"καμινάδες" και στους ψευτο-κουλτουριάριδες!
Επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε κάθε διαφανή προσπάθεια με στόχο την εξωστρέφεια του νησιού μας, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας προσεχώς στις σελίδες μας.
Το δημοσιογραφικό ταξίδι μας είναι αρκετά μεγάλο όπως και το όραμα μας για το νησί. Σαφώς ο απώτερος σκοπός και στόχος είναι να ισχυροποιηθεί η επικοινωνία του νησιού συνδυαστικά με την ηλεκτρονική μορφή μέσα από τη διεύθυνση www.Tinos-about.gr συνδυαστικά με όλους εσάς ΜΑΖΙ στην ηλεκτρονική επικοινωνία , γιατί μέσα από αυτή θα ισχυροποιηθούν τα πάντα!
Όλοι θα ωφεληθούμε από αυτό!
Η Τήνος έχει τα πάντα!
Η ΤΗΝΟΣ είναι brand...!
Έχει ανθρώπους επαγγελματίες με γούστο και μεράκι, έχει τρόπο ζωής, έχει αντίληψη, έχει προϊόντα, έχει παροχές, έχει πλούσιες δραστηριότητες, έχει αληθινά ρομαντικούς πολυβραβευμένους καλλιτέχνες που δεν έχουν ανάγκη πολιτικά δεκανίκια για να αναδειχτούν, έχει ένα ισχυρό πολιτιστικό φεστιβάλ.
Όλοι μα όλοι βγάζουν εμπρός την ταυτότητα της ΤΗΝΟΥ με τη πραγματική της ουσία και αξία.
Ο σκεπτόμενος επιχειρηματικός κόσμος του νησιού δεν χρειάζεται ινδιάνικο marketing δεν χρειάζεται αυτοβαπτιζόμενους γκουρού της επικοινωνίας...
δεν χρειάζεται ακόμα και εμάς που διατυπώνουμε το αυτονόητο και το δεδομένο..!
Θα κλείσω με το Φεστιβάλ του νησιού...
Το φεστιβάλ της Τήνου είναι θεσμός,είναι η ταυτότητα του νησιού!
Καλλιεργήθηκε και καλλιεργείται από ανθρώπους με μεράκι και ρομαντισμό δίχως ιδιοτελή συμφέροντα, αυτό είναι και θα είναι η επιτυχία του!
Και επειδή δεν στηρίζεται οικονομικά σε καμία κρατικοδίαιτη αγελάδα (όπως ίσως μερικοί να έχουν μεγαλώσει από αυτό το "γάλα") οτιδήποτε άλλο παράπλευρο προσκολλείται ΔΩΡΕΑΝ από ιδιώτη σε αυτό υπό τη μορφή πολιτιστικής η καλλιτεχνικής δραστηριότητας, προώθησης προϊόντος η υπηρεσίας, είναι τραγικό ΛΑΘΟΣ και απίστευτα κουτό ..!
αν συμβεί κατι τέτοιο θα πρέπει να μας βάλει όλους σε σκέψη και προβληματισμό ιδιαίτερα αυτούς που μάχονται πραγματικά για την υλοποίηση αυτής της ιδέας!
καλό καλοκαίρι
Σαλταμανίκας Νικόλας
Εκδότης
"ντόπιος" επισκέπτης ,λάτρης της νύφης του αιγαίου και όλων των Tinos fans
 — στην πόλη Athens, Attiki.