Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΦΕΣΤΙΒΑΛ Τήνου | Γιάννης Κότσιρας & Στάθης Δρογώσης στα Λουτρά την Κυριακή 04/08

Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος για τον Γιάννη Κότσιρα. Οι παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι παραπ...

Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος για τον Γιάννη Κότσιρα.
Οι παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι παραπάνω από πλήρεις, ενώ οι εντυπώσεις του κόσμου από αυτές ήταν εξαιρετικά θετικές.
Ταυτοχρόνα πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το καινούριο του CD με τον τίτλο “Μουσικό Κουτί”, το οποίο έλαβε τις καλύτερες κριτικές ενώ η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης. Τραγούδια όπως το “Για σένα”, το “Κάντε όλοι στην άκρη”, το “Δύο ξένοι” και άλλα κατέλαβαν στις πρώτες θέσεις των μεταδόσεων στα ραδιόφωνα και το CD ήδη ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη πωλήσεων καθώς ήδη βρίσκεται σε περισσότερα από 100.000 σπίτια.

Μετά από αυτό τον επιτυχημένο χειμώνα, ο Γιάννης Κότσιρας θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έχοντας στην παρέα του αυτή τη φορά έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς: τον Στάθη Δρογώση. Η πρώτη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών ήταν στα τέλη του 2003, όταν ο Στάθης Δρογώσης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του “Ο χειμώνας δεν θα' ρθει”, στον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας τραγούδησε μαζί του το τραγούδι “Βιαστικό πουλί του Νότου” ενώ η τελευταία του δουλειά με τον τίτλο “Όμορφη ζωή” κυκλοφόρησε το 2010 και διανέμεται δωρεάν από την Antelma Music.
Ο Στάθης Δρογώσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ο βασικός τραγουδιστής και συνθέτης, σε ένα από τα σημαντικότερα Ελληνόφωνα ηλεκτρικά συγκροτήματα που είχε το όνομα “Τα φώτα που σβήνουν”. Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί την προσωπική του πορεία έχοντας στο ενεργητικό του 4 προσωπικούς δίσκους με τραγούδια όπως τα “Συγχώρεσέ με”, “Θα περάσουν οι μέρες”, “Ήρθες αργά”, “Μην το πεις πουθενά” και άλλα που αγαπήθηκαν και από τον κόσμο αλλά τα ραδιόφωνα.
Οι δυο τους λοιπόν ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο που όλοι μας έχουμε ανάγκη σήμερα.
Τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Άκης Κατσουπάκης ο οποίος παίζει πιάνο και πλήκτρα, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Συντρίδης, στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης, στην κιθάρα ο Κώστας Μιχαλός και στο μπουζούκι αλλά και σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων ο Βαγγέλης Μαχαίρας. Τον ήχο επιμελούνται ο Λάμπρος Μπούνας, ο Άρης Κουντούρης και ο Στρατής Καραδημητράκης ενώ τους φωτισμούς σχεδιάζει ο Γιώργος Τέλλος. Συνεργάτες που εγγυώνται εδώ και πολλά χρόνια το υψηλό αισθητικό και οπτικοακουστικό επίπεδο της συναυλίας.

GENERAL TICKET INFORMATION


Τιμές Εισιτηρίων: 12,00€ (Προπώληση) – 15,00 € (Είσοδος)
Ώρα έναρξης της συναυλίας: 21:00
Σημεία προπώλησης: Δημαρχείο Τήνου, Φεστιβάλ Τήνου, Ξινάρα
Chronos Art Productions:
 Site: www.chronosart.gr - e-mail: info@chronosart.gr
Πληροφορίες:  22833-60216, 22833-60217