Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στη Μεγαλόχαρη της Τήνου, ολοκλήρωσε τις Προσκυνηματικές Εκδρομές του για το Εκκλησιαστικό Έτος 2012-2013, ο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Από το Γραφείο Τύπου Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, διοργάνωσε την... 8η και τελευταία προσκυνηματική εκδρομή του για το Εκκλησια...

Από το Γραφείο Τύπου

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, διοργάνωσε την... 8η και τελευταία προσκυνηματική εκδρομή του για το Εκκλησιαστικό Έτος 2012-2013, τη Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 με προορισμό το Ιερό Πανελλήνιο προσκύνημα της Παναγίας, Ευαγγελιστρίας Τήνου με σκοπό τη πνευματική ωφέλεια και ανανέωση των συμμετεχόντων, καθώς επίσης την άμεση ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου και της Τράπεζας Αγάπης, της Ενορίας μας.

Πράγματι οι 55 συμμετέχοντες προσκυνήσαμε τη θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας, ξεναγηθήκαμε στους υπόλοιπους ιερούς χώρους του ιδρύματος, συμμετείχαμε στην Ιερά Παράκληση και τελέσαμε και Αρτοκλασία, υπέρ Υγείας όλων των συμμετεχόντων στην Εκδρομή.

Μετά τις 1.00 μ.μ. ξεναγηθήκαμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης της Τήνου, δοκιμάσαμε τις παραδοσιακές γεύσεις της σε φαγητά και γλυκίσματα και στις 2.35 μ.μ. πήραμε το πλοίο της Επιστροφής.

Στις 8.10 μ.μ. φτάσαμε στο Ναό μας και όλοι δοξολογήσαμε το Θεό και ευχαριστήσαμε τη Παναγία μας που πήγαμε και γυρίσαμε όλοι σώοι και αβλαβείς .

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν πάλι συν Θεώ, οι προσκυνηματικές εκδρομές της Ενορίας μας.

Εκ του Ιερού Ναού.
Tromaktiko