Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έρανος Αγάπης & Φιλαδέλφιας 2013

Αγαπητοί Χριστιανοί και επισκέπτες των νησιών μας. Η Ιερά μας Μητρόπολη για την Ποιμαντική της Διακονία σε έργα αγάπης και φιλανθρωπίας...


Αγαπητοί Χριστιανοί και επισκέπτες των νησιών μας.
Η Ιερά μας Μητρόπολη για την Ποιμαντική της Διακονία σε έργα αγάπης και φιλανθρωπίας και για το Πρόγραμμα "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ" που συντηρεί 300 οικογένειες σε όλα τα νησιά της Μητροπόλεως, προσέφερε από τον Ιανουάριο 2012 έως τον Δεκέμβριο 2012
€ 269.721,73

Αναλυτικότερα:
Α' 74.021,42 €, σε: παιδιά και νέους: Κατηχητικά Σχολεία, Φοιτητική Εστία Αθηνών,Νεανικά Κέντρα και Χορωδίες, Θερινές Κατασκηνώσεις, Γιορτές Χριστιανικής Νεολαίας, Ταμείο Υποτροφιών, Εργαστήρια Βυζαντινής Μουσικής - Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης - Αγιογραφίας, Ποιμαντική Υπηρεσία Στρατού, Παιδικό Σταθμό, Ραδιοφωνικό Σταθμό, Βιβλιοπωλείο κ.α.

Β'186.295,32, € σε: Ενήλικες: "Κέντρο Πνευματικής Οικοδομής Μήλου" Κέντρο Μέριμνας συμπαραστάσεως της οικογενείας, Αγιογραφικούς Κύκλους συμμελέτης του Θείου Λόγου, Φιλανθρωπικό Έργο, Αντιαιρετικές Εκδόσεις, Συλλόγους Εθελοντικής δράσης, Εκδόσεις, Πληρωμή ενοικίων, Αποφυλακίσεις, Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη απόρων, Λογαριασμού κοινής ωφελείας ΔΕΚΟ για οικονομικά αδυνάτους, Χορηγίες σε σωματεία και ποιμαντική μέριμνα προσκυνητών κ.λπ.

Γ'9.395,99 €, σε: Ηλικιωμένους και εμπεριστάτους: Οίκο Ευγηρίας (Γηροκομείο Αγ. Ιωάννου Ταλάντων), Συμπαράσταση Ασθενών, Ξενώνα δωρεάν φιλοξενίας των συνοδών των νοσηλευομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου (έχουν φιλοξενηθεί το χρόνο αυτό 270 άτομα)

Η εκκλησία πορεύεται στο χρόνο μαζί με το λαό του Θεού, και αγωνίζεται και για την πνευματική του κατάρτιση, αλλά και την θεραπεία των πολλών καθημερινών αναγκών του.

Σ'αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια!
Με ευγνωμοσύνη σας ευχαριστούμε και σας βεβαιώνουμε ότι η μικρή προσφορά σας μεταμορφώνεται σε μεγάλο έργο αγάπης!

Τώρα που και πάλιν ζητάμε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε, περιμένουμε τη συνδρομή σας και σας ευχαριστούμε!
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.