Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη Δημοσιογράφου- Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τα λαμόγια, οι κλέφτες και οι απατεώνες παραμένουν ελεύθεροι..

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη Δημοσιογράφου- Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τα λαμόγια, οι κλέφτες και οι απατεώνες παραμένουν ε...

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
Δημοσιογράφου- Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Τα λαμόγια, οι κλέφτες και οι απατεώνες παραμένουν ελεύθεροι..

Την Πατρίδα μας σε αυτό το χάλι την έφεραν τα εγκλήματα αυτών που είχαν θέσεις ευθύνης και κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Δυστυχώς όμως βλέπουμε ότι οι κλέφτες, τα λαμόγια, οι ψεύτες, οι απατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι και απολαμβάνουν τα κλεμμένα ενώ ο ελληνικός λαός πεινάει.
Η φοροδιαφυγή συνεχίζεται όπως το ίδιο συμβαίνει και με την εισφοροδιαφυγή. Κάποιοι αποκτούν βίλες, κότερα, περιουσίες, καταθέσεις στην Ελβετία χωρίς να δουλεύουν. Την ίδια ώρα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ξεζουμίζουν τον Ελληνικό Λαό και πεθαίνουν τους νέους μας. Το ερώτημα που μπαίνει είναι θα καθίσουν στο σκαμνί για να λογοδοτήσουν οι κλέφτες και οι απατεώνες? Θα δημευτούν οι περιουσίες που αυτοί απέκτησαν κλέβοντας , ξεγελώντας, αρπάζοντας ? Η κατάσταση δεν πάει άλλο . Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές , οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Το κράτος κατέρρευσε και οι πραγματικοί κυβερνήτες του τόπου μας είναι οι δανειστές, τοκογλύφοι και η κ. Μέρκελ.
Τα Νοσοκομεία μας και τα Κέντρα Υγείας  έχουν διαλυθεί. Εδώ στις Κυκλάδες η κατάσταση της υγείας είναι τραγική. Το Νοσοκομείο της Σύρου είναι χωρίς διοικητά τόσο διάστημα. Το ΚΕΦΙΑ  πάει από το κακό στο χειρότερο  (π.χ δεν δουλεύουν τα air condition αφού έχουν χαλάσει. Το Νοσοκομείο δεν έχει λεφτά λέει και θεραπείες μέσα στο κατακαλόκαιρο γίνονται μέσα στη ζέστη και με τα ανοιχτά παράθυρα!! )
Η παιδεία διαλύεται, η εγκληματικότητα αυξάνει, τα ναρκωτικά αυξάνονται, η Χώρα καταρρέει και Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ  επιμένουν σε αυτή την καταστροφική πολιτική. Από τον Σεπτέμβριο αναμένονται νεα μέτρα που θα ζητησει η Τρόικα γεγονός που θα γονατίσει κι άλλο εργαζόμενους και συνταξιούχους.  Η ανεργία καθημερινά αυξάνεται και πλήττει κυρίως τα νέα παιδιά που βλέπουν το μέλλον τους μαύρο, όπως είναι το χρώμα που ο κ. σαμαράς έβαλε στην ΕΡΤ . Οι αυτοκτονίες καθημερινά αυξάνονται από απελπισμένους ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν χαράτσια , φόρους, ΔΕΗ, δημοτικά τέλη κ.λπ. Χιλιάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις κλείνουν σε όλη την Ελλάδα ενώ δεν παράγουμε τίποτα. Οι τράπεζες κατασχέτουν περιουσίες, επιβάλλονται νέα χαράτσια στα ακίνητα ενώ ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.
Η λύση είναι να ξυπνήσουμε και να ανατρέψουμε αυτούς που μας επιβάλλουν τα Μνημόνια και την Κατοχή της Χώρας μας . Ας ξυπνήσουμε πριν είναι πολύ αργά.