Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αλ. Ζαλώνης: Το ταμείο είναι μηδέν |Υποχρεωτικά τα παιδοεφηβικά

Σήμερα στην στήλη μας θα φιλοξενήσουμε τον ταμία του Αθλητικού Ομίλου Τήνου, τον κ. Αλέξανδρο Ζαλώνη . ...

Σήμερα στην στήλη μας θα φιλοξενήσουμε τον ταμία του Αθλητικού Ομίλου Τήνου, τον κ. Αλέξανδρο Ζαλώνη.

Έναν νεαρό παράγοντα που εκλέχθηκε για δεύτερη φορά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΤ, πριν περίπου ένα μήνα.
κ. Ζαλώνη συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας. Από μικρός στα βαθιά θα έλεγα αφού είχατε αναλάβει πριν δυο χρονιά και συνεχίζεται, ένα πολύ δύσκολο πόστο στην ομάδα όπως είναι αυτό του ταμία. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν σχετικά με τα οικονομικά του συλλόγου σας. Σε τι κατάσταση είναι αυτή την στιγμή τα οικονομικά του ΑΟ Τήνου και από πού
συνήθως πηγάζουν τα έσοδά σας: «Γεια σας, και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Η αγάπη μου για την ομάδα με οδήγεισαι στον να ασχοληθώ ενεργά πριν από δυο χρόνια , η αλήθεια είναι ότι αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα, σε μια συνάντηση που είχα πριν δυο χρόνια με το προηγούμενο συμβούλιο για να δω πως είναι πάνω κάτω τα οικονομικά της ομάδας είδα με τα μάτια μου γύρω στα 20.000€ καθαρά έσοδα από Δήμο- Πιιετ- Αγία Τριάδα - χορηγούς- κάρτες διαρκείας και την ακαδημία της ομάδας μας. Μου είπαν τότε ότι είχαν ένα άνοιγμα γύρω στα 15.000€ χωρίς αυτά που είχαν βάλει οι σύμβουλοι από την τσέπη τους. Με ώριμη σκέψη θεώρησα ότι σε δυο χρόνια θα ξεχρεώσουμε την ομάδα και θα κάνουμε μια νέα αρχή. Δυστυχώς όμως ίσως και λόγο της κρίσης τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε μόνο τα χρωστούμενα. Τα έσοδα της ομάδας την πρώτη χρονιά ήταν μόλις το1/4 από αυτά που περίμενα παρόλα αυτά η χρονιά βγήκε με πολλές περικοπές και με ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ενέσεις όλων των σύμβουλων. Φυσικά από τα χρωστούμενα ούτε λόγος. Έτσι κύλησε και η δεύτερη χρονιά. Τώρα για φέτος το ταμείο είναι μηδέν τα έσοδα ελπίζουμε στον Δήμο να κάνει κάτι καλύτερο γιατί η νεολαία μας χρειάζεται, ελπίζουμε στο ΠΙΙΕΤ και γενικότερα στους φορείς του νησιού.»
Υπάρχει κάποιο οικονομική βοήθεια από τον Δήμο Τήνου;: «οικονομική βοήθεια από το Δήμο στα δυο χρόνια ήταν πάρα πολύ μικρή για το δυναμικό της ομάδας μας 154 δελτία ποδοσφαιριστών από τους οποίους 120 ενεργοί και αν υπολογίσω και τις μικρές ηλικίες που δεν έχουν δελτίο φτάνουμε τα 150. Βέβαια έχουμε καλή συνεργασία με το Δήμο στα θέματα του γηπέδου.»
Θα υπάρχουν αλλαγές σε έμψυχο δυναμικό αλλά και στο προπονητικό επιτελείο;: «μεταγραφές δεν θα γίνουν με χρήματα αν κάποιος θέλει έρχεται χωρίς χρήματα. Το προπονητικό επιτελείο στις ακαδημίες θα συνεχίσουν με τον Ξενόπουλο Αντώνη και φέτος σκαφτόμαστε να αναλάβει και το παιδικό. Και στο αντρικό θα συνεχίσει ο Νίκος Σουρανης ο οποίος χωρίς οικονομική συνεισφορά από την ομάδα θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει.»
Φέτος θα είναι ένας ακόμα πιο δύσκολος χειμώνας από πολλές απόψεις. Ο ΑΟ Τήνου θα είναι και φέτος σε έναν όμιλο με ομάδες από Σύρο, Μύκονο και Άνδρο. Πόσο διαφορετικά πιστεύεται ότι θα εμφανιστεί φέτος η ομάδα σας και αν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάποια καλύτερη θέση από την περσινή;: «κοίταξε να δεις, σαν Α.Ο. Τήνου δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε υλικό ποδοσφαιριστών από καμία ομάδα το πιστεύω ακράδαντα αυτό απλά άλλοι έχουν κουραστεί άλλοι έχουν βαρεθεί άλλοι έχουν ξενερώσει που η ομάδα δεν έχει στόχους 2-3 χρόνια τώρα. Μακάρι να κάνουμε μια νέα αρχή φέτος με όλο το υλικό μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αν δεν λείπει κανείς πάμε για πρωτάθλημα δεν με φοβίζουν οι μεταγραφές βιτρίνας ούτε οι οικονομικές εκρήξεις που βλέπουμε γύρω μας.»

Ο ΑΟ Τήνου παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά ένας νέος σύλλογος, αφού μετρά φέτος το 8ο έτος της έχει μπορέσει να διακριθεί στα τμήματα υποδομής. Η Περσινή χρονιά θα έλεγα ήταν μια εξαίρεση. Που αποδίδεται αυτή την αλλαγή και αν φέτος θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος σε αυτά τα τμήματα του συλλόγου: «αυτή είναι μια μεγάλη πληγή άνηκα και στην ομάδα του 2007 που δεν χάναμε ποτέ. Μετά από δυο χρόνια δουλειάς πιστεύω το παιδικό μας φέτος θα πάει καλά, το βάρος είναι υποχρέωση μας να πέσει στις μικρές ηλικίες, δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον χωρίς πιτσιρικάδες. Επίσης θα ήθελα να ήξερα με τι λογική η ΕΠΣ μας ρωταει αν πρέπει να έχουμε παιδικοεφηβικες ομάδες αντί να μας το επιβάλει.»
Οπως είναι λογικό, παρακολουθείτε και τις υπόλοιπες ομάδες. Θέλω να μας πείτε δυο λόγια για το περσινό πρωτάθλημα αλλά και την γνώμη σας για το φετινό.: «ο περσινό πρωτάθλημα ήταν ένας μονόλογος του Α.Ο. Μυκόνου, ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα. Θυμάμαι πέρυσι πόσο εύκολα έχασε ο ΑΟΣ μέσα στην Στενή και κατάλαβα πόσο μπροστά είναι η Μύκονος. Για φέτος βλέπω πρωταγωνιστή τον Παμμηλιακό. Σε βίντεο που είχα δει πέρυσι ήταν μια νέα ομάδα με πολύ ταλέντο και πολλές προοπτικές και αν συνεχίσει την καλή δουλειά ο Αjax είναι η ομάδα που θα ξεχωρίσει τα επόμενα χρονιά.»
κ. Ζαλώνη, σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία: «εγώ σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να αναφέρω κάποια σημαντικά πράγματα για την ομάδα μας. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες για την νέα χρονιά και ελπίζω να πάνε όλα καλά.»


Sportcyclades.gr