Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τελευταία Κυριακή για το «Χωριό παραγωγών» ενόψει καλοκαιριού και με τοπικά προϊόντα Τήνου

Το «Χωριό Παραγωγών» του δήμου Βύρωνα ανοίγει και πάλι τις πύλες του την Κυριακή 7 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση λειτουργί...

Το «Χωριό Παραγωγών» του δήμου Βύρωνα ανοίγει και πάλι τις πύλες του την Κυριακή 7 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση λειτουργίας του για φέτος και δίνοντας ξανά ραντεβού τον Σεπτέμβριο.
Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, περισσότερα από 135 εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, που διαθέτουν σε ανταγωνιστικές τιμές, 22 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα.
Ειδικότερα, στην 11η κατά σειρά συνάντηση με τους παραγωγούς, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν: ελαιόλαδο, ελιές και πάστα ελιάς, γαλακτοκομικά, ρύζι, πατάτες, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, αφεψήματα και αρωματικά, ξηρούς καρπούς, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, αυγά, χαλβά, λουκούμια, πορτοκάλια, παξιμάδια, ρακόμελο, κρασί, σαλιγκάρια, σταφίδα, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, παραδοσιακά προϊόντα Τήνου και λουκάνικα.
«Με τη συνάντηση αυτής της Κυριακής ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της πρωτοβουλίας του Δήμου μας, η οποία εξαρχής κέρδισε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των καταναλωτών. Δεδομένου ότι παραμένουν οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που μας οδήγησαν στην υλοποίηση της δράσης αυτής, το ‘Χωριό Παραγωγών’ ανανεώνει το ραντεβού του με το καταναλωτικό κοινό τον Σεπτέμβριο, πάντα με στόχο τη διάθεση βασικών και ποιοτικών προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό, σε ανταγωνιστικές τιμές», επισημαίνει ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.