Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Με Μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο μουσείο Κ. Τσόκλης - αφιέρωμα στο Καβάφη.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου η βραδιά αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Καβάφη, χθες 21 Ιουλίου 2013, στον Κάμπο και συγκεκ...

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου η βραδιά αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Καβάφη, χθες 21 Ιουλίου 2013, στον Κάμπο και συγκεκριμένα στο μουσείο Κώστα Τσόκλη. Ο Κ. Τσόκλης τίμησε τον Καβάφη απαγγέλοντας ποιήματά του.

Το διψασμένο κοινό, άκουγε με προσοχή τον καλλιτέχνη να απαγγέλλει  με τον δικό του ξεχωριστό, μοναδικό αλλά και γνώριμο τρόπο,προσφέροντάς του μια μοναδική ευκαιρία, να τον ακούσει να απαγγέλλει ποίηση που τόσο αγαπά και τόσο τον έχει εμπνεύσει. 


Η αίθουσα του μουσείου, οι διάδρομοι του, αλλά και η εξωτερική αυλή, ασφυκτικά γεμάτα, με ιδιαίτερη προσοχή, παρακολουθούσαν τον κ. Τσόκλη, χωρίς να ακούγετε ο παραμικρός ψίθυρος, μόνο ο αέρας ακούγονταν ελαφρά, γιατί  και αυτός είχε κοπάσει, φαίνεται είχε ξεχάσει την κύρια δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να φυσάει δυνατά και συνεχόμενα, καθώς είχε απορροφηθεί και αυτός από τα λόγια του εικαστικού και είπε να κάνει μια μικρή ανάπαυλα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε η διεθνώς πολυβραβευμένη ταινία «Καβάφης» του Γιάννη Σμαραγδή. 



Κείμενο Φωτογραφίες Μάριος Φώσκολος