Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επίσκεψη Μελών της Ένωσης Καθολικής Νεολαίας της Ελλάδος στον Πανίερο Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γέωργιος Φανερός υ...

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γέωργιος Φανερός υπεδέχθη στις 28 Ιουλίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας μας, μέλοι της ΕΚΝΕ (Ένωση Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος ) Τήνου αλλά και αντιπροσωπείες νέων από άλλες ΕΚΝΕ της Ελλάδος, στα πλαίσια της παρουσίας τους στο Ιερό μας Νησί για την συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις προς τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας της Καθολικής Εκκλησίας.


Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, τους καλωσόρισε με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, λέγοντάς τους στην ζωή τους να έχουν ως οδηγό τον Χριστό και την Εκκλησία. Εν συνεχεία ενημέρωσε τους νέους για την Εύρεση της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης και την Ανέγερση του Ιερού της Ναού καθώς και για το τεράστιο φιλανθωπικό έργο του Ιερού Ιδρύματος, το οποίο διαχρονικά στηρίζει και συμβάλλει τους απόρους και εμπεριστάτους συνανθρώπους μας. Οι νέοι εν συνεχεία είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Μουσεία του Ιερού Ιδρύματος, την Πινακοθήκη καθώς και το ιστορικό Μαυσωλείο της Έλλης.